tisdag 5 september 2017

Hatlistan

Hat-listan

Min äckligaste mat Finns det så mycket äcklig mat egentligen? Jag avstår dock helst från ostron. Jag har ätit en gång och då blev jag illamående dagen efter. Därför vågar jag inte äta ostron fler gånger.

Hatväder Stark blåst eller storm. Det tycker jag känns riktigt läskigt. Det är inte särskilt kul ifall det regnar flera dagar i sträck.

Då tappar jag humöret helt och hållet Det måste väl vara när jag har PMS. Jag blir lätt deppig eller gråter enkelt. Jag tappar sällan kontrollen, men kan ibland hamna i perioder då jag tycker att det mesta är tråkigt. Oftast kan det upplevas så, när jag inte har kontrollen över allt eller om jag är trött.

Sämsta musiken Hip-hop.

Värsta tiden på dygnet Det är kl 05.00, när väckarklockan ringer. Även om jag lägger mig i tid, känns det riktigt jobbigt att stiga upp då. 

Sämsta grejen jag äger Äger jag inte alls!! Dåliga saker hamna på återvinningsstationen.

Värsta personlighetsdragen Svårt att att svara om sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar