torsdag 7 september 2017

Ny träningsform


Idag har jag tränat basisball raw för första gången. Det är ett gruppträningspass med medicinbollar. det är  funktionell styrketräning med främst  fokus på uthållighet och explosiv styrka. Det var med ganska högt tempo, så det var ganska så svårt för mig att hänga med alltid. Men jag tror att man tränar detta regelbundet, så blir det enklare att utföra övningarna. Det kommer dock fortsatt att vara jobbigt. Även om jag tyckte det var jobbigt idag, så hoppas jag att jag kommer träna basisball fler gånger.

4 kommentarer:

 1. Lät som försäsongen på fotbollen det haha jobbigt, kul och bra träning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den jobbigaste och den enklaste träningen är den bästa!

   Radera
 2. Spännande basisball har jag aldrig hört talas om. Jag måste också verkligen börja träna snart. Ha det gott /Kamilla

  SvaraRadera