söndag 22 oktober 2017

Träning och tacosallad

Söndagsträning
Idag stack jag till gymmet. Helst hade jag vealt gå på gruppträning, men eftersom det inte var på någon tid som passade mig så bra, tränade jag på egen hand på gymmet istället. Det blev milon-träning först. Sedan tränade jag med kettlebells och hantlar. Det kändes himla skönt efter träningen! Jag har bra lust att boka tid hos en PT någon gång. Synd att det är så dyrt bara.
Är det någon av er som tränar med PT?

Middagen
Ikväll har vi ätit god tacosallad. Jag minns inte när jag åt tacos senast, så det smakade extra gott idag. Nu ska jag börja förbereda mig inför kommande arbetsvecka. Sista veckan innan höstlovet. 

9 kommentarer:

 1. Gott med tacosallad och fin servis :). Gillar den brukar kolla på den när jag besöker butiker med porslin :D.

  Jag har aldrig tränat med PT :), vann dock en träning med PT men hoppade av saken eftersom jag tycker stället är lite läskigt :-p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är Sundborn fin servis? Jag önskade mig delar av den i julklapp och födelsedagspresent i flera år.

   Radera
 2. Vad bra att du fick in träningen ändå, trots att det inte fanns någon grupptränng på en tid som passade :) Och vad gott med tacos!

  SvaraRadera
 3. Grymt ju!! Visst är det dyrt med PT, men du behöver ju inte ha det varje gång. Kan ju räcka med ett par-5 gånger så ni kan sätta ihop och gå igenom ett program du kan köra själva =) Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kanske köra på det någon gång.

   Radera
 4. Å så härligt med träning<3

  SvaraRadera