måndag 23 oktober 2017

Slappa på spa

Det är höst och hösten är härlig på många sätt och vis. Jag kan ändå tycka att hösten känns lång. Julen har sina helger och under våren finns också flera små avbrott. Därför tror jag att det är särskilt viktigt att man tar sina egna pauser under hösten. Annars är det risk att livet går i ett ekorrhjul. Kroppen måste få vila emellanåt.

Avslappning på spa
Något jag älskar är att släppa alla måsten hemma och åka iväg på spa. Att få ta hand om sig själv och bara vara. Atmosfären i en spaavdelning känns väldigt avslappnande. Det är svårt att stressa där. Tyvärr unnar man sig alldeles för sällan en spahelg på ett mysigt hotell. En stressande shoppingresa i en storstad, är inget för mig alls. 

Ta hand om sig själv
Jag undrar varför jag och min man inte åker iväg oftare och tar hand om oss själva. Njuta och ta det lugnt inne på en relaxavdelning, ta ett varmt bad och njuta av en härlig behandling är ju fantastiskt härligt. 
I nästa vecka är det ju höstlov. Jag vet att min man kommer att vara ledig två dagar den veckan. Jag har därför surfat på internet och kom fram till att Sankt Jörgen spa är ett bra ställe att spendera en eller två dagar på. Här finns flera fantastiska spaerbjudanden och hotellet finns i Göteborg. Perfekt! Just nu behöver jag all avslappning som går att få och varför inte då i  vackra omgivningar?!

16 kommentarer:

 1. Jag tycker också att hösten känns lång! Härligt, man borde unna sig en spa-weekend oftare. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver verkligen bli bättre på det!

   Radera
 2. Det hade verkligen varit underbart att bara släppa allt och åka iväg på spa! :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Låter helt underbart. Man glömmer lätt bort sig själv!

  SvaraRadera
 4. Spa är verkligen det bästa jag vet! Njuter in i varenda cell. Försöker gå på behandlingar regelbundet och ge mig själv den här härliga egentiden!

  SvaraRadera
 5. Å Sankt Jörgens spa är verkligen himla bra, stort tips! Super fint och super mysigt <3

  SvaraRadera
 6. Det hade varit underbart att få åka iväg på spa :)

  SvaraRadera