tisdag 24 oktober 2017

Til`the EndÄntligen har Carola släppt ut en ny låt, som inte är en jullåt! Til` The End är riktigt bra, tycker jag. Carola var min stora idol, när jag var barn. Om någon sa något ont ord om Carola då, blev jag riktigt arg. Jag hade en vägg i mitt flickrum, fylld med Carola-bilder. Jag var till och med medlem i Carolas fanclub. Idag kan jag inte påstå att Carola är min idol, men jag tycker fortfarande att hon sjunger fantastiskt. 

Har du någon idol?

5 kommentarer:

 1. Carola är bra och kul att du tipsar! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Åh ska ta och lyssna sen på den :). Älskar julmusik :). Carola växte för mig efter hennes medverkan i Så mycket bättre. Ska jag "skryta" så har jag faktiskt sjungit med Carola som barn ;). Jag sjöng i Orsa barn och ungdomskör och Carola uppträdde på barnfestivalen i Orsa. Hon gick fram och smekte mig och min bästis på kinden där när vi sjöng, det där levde vi på i flera år ;).

  SvaraRadera
 3. När jag var liten hade jag två idoler: Robyn (som jag skrev texter om i dagboken och skrev till och med ett brev till henne, klippte mig som henne etc.) och Rune Andreasson som är skaparen av Bamse. Honom skrev jag också till men fick tyvärr inget svar ;)

  Nu gillar jag blandad musik och mycket äldre. Men inga affisher ;)

  21:30 brukar jag lägga mig att läsa och 22:00 släcker jag lampan. Jag förstår att du är trött i början klockan fem, det är ju faktiskt jättetidigt på morgonen. Men morgondusch är guld!

  SvaraRadera
 4. Jag har alltid haft lite svårt för Carola. (Please don't hit me! Haha!) Däremot kan jag inte säga något om att hon har en vacker sångröst, men musikstilen är väldigt långt ifrån mig. Tror det är därför jag aldrig lyssnat på henne :)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar hennes julalbum Jul i Betlehem. Annars lyssnar jag inte så mycket på henne. :-)

  SvaraRadera