tisdag 7 november 2017

En konstig dag

Vilken morgon det blev idag! Jag vaknade i tid och skulle komma i god tid till jobbat. Jag hade några saker som jag hade tänkt förbereda innan eleverna skulle komma. Men det blev inte riktigt så. Istället startade inte bilen. Jag försökte flera gånger, men jag gav upp. Jag bestämde mig för att åka kommunalt till jobbet. Jag hade tur för jag fick åka bil med min granne till tåget. Först fick jag ta tåget till Göteborg. Där blev det tågbyte. Väl framme var det en bit att gå till jobbet. Jag kom fram ca en kvart senare än eleverna. En snäll kollega hade fått släppa in eleverna, så de slapp vänta.

Batteriet monteras
Lite senare fick jag reda på av min man att problemet hade löst sig. Han hade ringt efter ett nytt batteri och vi fick hjälp med att få det på plats. Nu startar bilen utan några problem! Så skönt. Imorgon hoppas jag på att det blir en helt vanlig dag. 

12 kommentarer:

 1. blä vilken trist start på dagen! Jag hoppas resten blir bättre! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev rätt bra ändå, men det blev en lång dag.

   Radera
 2. Det kallas stress när bilar går i "baklås" när man ska iväg och pappas en tid. Skönt att det löste sig så snabbt!

  SvaraRadera
 3. Skönt att bilen fixade sig till slut =)

  SvaraRadera
 4. Oj vad jobbigt och hoppas att det går bra imorgon! :-D Kramis

  SvaraRadera
 5. Så drygt att bilen inte startade :(

  SvaraRadera
 6. Bilkrångel är inget man vill ha på morgonen! :/

  Skönt att det löste sig i slutändan!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilkrångel vill man helst slippa, men det var skönt ändå att det var på hemmaplan.

   Radera
 7. Tänk vad man ärberoende av bilen. Lätt att vara efterklok när man har bråttom och har en tid att passa. Tur att allt löste sig i slutändan:)

  SvaraRadera