måndag 6 november 2017

Försmak av julen

Bästa julblomman

Jag kunde bara inte låta bli.  När jag skulle handla mat, så fick två hyacinter flytta hem till oss. Det kan tyckas tidigt, men eftersom jag älskar hyacintdoften så vill jag kunna njuta av den så länge som möjligt. Än så länge har inte blommorna slagit ut, så än får jag vänta på den goda doften.

8 kommentarer:

 1. men åhhh ja vill verkligen ha men har inga sett so ja kunde köpa snart så =)

  SvaraRadera
 2. Ååh, detta måste jag verkligen införskaffa mig, kanske framför allt nu när mannen inte är hemma så mkt och han slipper känna av den starka lukten (allergisk osv.). Det är verkligen juligt och fint. Jag gillar även den där röda blomman, Amaryllis kanske den heter? Så himla fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den röda kallas amaryllis. Hyacint luktar verkligen gott!

   Radera
 3. Hyacinter är så fina och doftar ljuvligt. Jag gillar den röda amaryllisen också.

  Ha en bra tisdag, Vicki

  SvaraRadera