torsdag 14 december 2017

Jullovslängtan!

Jullovslängtan
Nu känner jag att min längtan till jullovet växer mer och mer. Jag måste erkänna det. Tidigare har jag inte känt det jag känner just nu. Kanske det är ett tecken på att man behöver ledighet. Jag ser framemot att ta promenader med Balder, när det är ljust ute. Jag längtar också efter sovmorgnar och träningspass. När kan är ledig, tränar jag som mest. Så här års, är jag inte så sugen på att träna efter jobbet. Sedan har jag bestämt mig för att ägna mig åt att läsa skönlitterära böcker. Nu är det bara en vecka kvar till julsavslutningen. Låt det gå fort.

8 kommentarer:

 1. Så himla mysigt med julen :) Kram

  SvaraRadera
 2. Gud så mysiga bilder, ger verkligen julfeeling! Ha ett bra jullov :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Bilderna är funna på weheartit.com

   Radera
 3. Men så skönt med jullov, ska du göra något speciellt? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har än så länge inget inbokat på jullovet!

   Radera