onsdag 13 december 2017

Nya bågar

Nya bågar
Ni minns kanske att jag var på synundersökning och kollade på nya bågar. Idag fick jag hämta ut de nya glasögonen. Nu har jag dessa och ett par guldiga, som jag älskar. Det är kul att ha två bågar att växla mellan. 
Jag är jättenöjd med de nya bågarna! Jag minns att det var jättesvårt att välja, men jag gjorde nog rätt val trots allt.

9 kommentarer:

 1. Åhh så snygga! Passade dig jättebra!! <3

  SvaraRadera
 2. Helt rätt! Kaxiga och snygga :))

  SvaraRadera
 3. Dom passar verkligen dig och så fina! :-D Kramis

  SvaraRadera
 4. Ja det gjorde du... dom är jättefina på dig.

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga bågar! Jag har också skaffat nya glasögon i höst, oj så svårt det är att hitta rätt! Men till slut blev det nog bra i alla fall, efter mycket våndor och stort besvär! (Maken var inte till speciellt stor hjälp, han tyckte att alla tre bågar som jag till slut hittat, var lika snygga alla tre!)
  //Eliisan

  SvaraRadera