söndag 18 mars 2018

Jippie!!!!!

Äntligen fungerar min blogg! Min blogg ligger hos blogspot och jag har ett eget domännamn. Av någon anledning, så pekade inte bloggen mot servern. (Känner just nu att jag skriver om saker jag inte förstår mig på).  Det är därför man inte har kunnat läsa min blogg på ett par dagar. Jag har inte varit desperat, men jag har faktiskt saknat att inte kunnat uppdatera min blogg. Loopia hjälpte mig med att lösa problemet. Underbart!!

Ett minne blott!

14 kommentarer:

 1. Vad skönt att det funkar igen! Sådana problem är så frustrerande!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det löste sig =) verkligen. När tekniken strular, kan man verkligen bli frustrerad :)

  SvaraRadera
 3. Jobbigt när det strular! Märkte att jag inte kom in på din blogg igår, men skönt att det är fixat!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att det äntligen funkar! :-D Kramis

  SvaraRadera