tisdag 26 juni 2018

Andra dagenDå var det andra dagen av min utmaning. Att promenera en mil i den här värmen är inte helt lätt, men jag kämpar på. Jag kan inte direkt imponera med tiden. Mitt mål idag var att gå 1 mil på max 2 timmar, men det gick inte. Kanske behöver jag draghjälp av någon? Eller så behöver jag mer skugga eller endast planmark. Det är ju höga backar oavsett åt vilket håll jag går.

Visst är Balder söt?
När jag kämpade på, låg Balder i skuggan. När jag fick dessa bilder via sms av min man under promenaden, fick jag lusten att byta plats med Balder. Visst ser det skönt ut att ligga nära och delvis under busken?


7 kommentarer:

 1. ja det är tungt i värmen!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat av dig och jag klarar inte av att promenera när det är för varmt. :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte att du ska "stirra dig blind" på tiden utan tänka på vad du ger kroppen. Oavsett tid är det alltid en prestation att gå en mil och snart så är du nere på din måltid.

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat! Det är verkligen inte lätt att göra det när det är så varmt!

  SvaraRadera