onsdag 27 juni 2018

En särskild dag imorgon

1 mil om dagen

Ha, ha! Kolla in kartan till höger! Att få ihop 1 mil är inte alltid så enkelt. Vissa sträckor fick jag ta flera gånger idag och sedan fick jag försöka ta omvägar för att det skulle bli så långt som möjligt. Tills sist hade jag gått 1 mil. Jag tror att jag egentligen gick längre, för appen Runkeeper pausade av sig själv flera gånger. Jag kan fortsatt inte skryta om tiden, men det går just nu inte att gå snabbare. Jag har varit snabbare, men då har det inte varit så här varmt och kanske hade jag bättre grundkondition just då.

Inte helt enkelt att fota
Vilken vacker natur vi har! Rätt som det är skuttar en hare förbi. Det mysigaste idag, var ett fint rådjur som sprang över vägen för att komma till sitt kid. De stannade till och tittade på mig. Så fina!

Vackraste hunden som finns!
Här har vi en annan som älskar att vara i skogen. Inget vilt djur, men han är minst lika vacker som ett. Men så är jag ju partisk också.

Och imorgon är det en särskild dag. Min födelsedag.

5 kommentarer:

  1. Jäklar! Älskar kartan, hahah. Du är så himla duktig!

    SvaraRadera
  2. Haha, kan tänka mig att min karta skulle se likadan ut om jag försökte mig på en mil här i våra krokar! :D Bra i alla fall av dig att orka så långt och särskilt i den här värmen!

    SvaraRadera
  3. kors och tvärs.. haha... bra där.

    SvaraRadera