lördag 7 juli 2018

En lyckad och misslyckad lördag

Vad gör man med VM-tröjan nu?
Idag har vi såklart sett matchen mellan Sverige - England. Det var nog första gången jag var taggad i detta fotbolls-VM. Någonstans inom mig, kändes det som att Sverige inte skulle ha någon chans mot England. Samtidigt hoppades ju jag, men tyvärr. Vad gör man nu med sin nyinköpta Sverige-tröja? Kan man använda den trots att Sverige åkte ur?

Så mycket god mat!

Matchen såg vi hemma hos min bror och familj. Vi firade brorsonen som har fyllt 15 år. Vi åt väldigt god mat. Bland annat var det grillad fläskfilé, sallad, lax och orzosallad. Det var nog första gången jag åt orzo, men inte heller den sista. Orzo är pasta, men liknar ris.

Nybliven 15-åring

Mums!
Lördagen bestod alltså av ett lyckat kalas och en misslyckad match. Jag tycker trots att allt att lilla Sverige har gjort ett mycket gott jobb i VM.

8 kommentarer:

 1. Vad gott!! Tråkigt att de förlorade men samtidigt har de gjort det bra som ändå är bland de åtta bästa :)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt :). Lite tråkigt är det förstås att de inte tog sig hela vägen. Fotboll är väl inte min grej, men förstår att andra gillat detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fotboll är inte min grej heller, men landskapskamper är roliga att se på.

   Radera
 3. Vad roligt ni hade det trots att Sverige förlorade :-D Kramis

  SvaraRadera
 4. Du får spara tröjan till andra matcher Sverige spelar? :) exempelvis EM om två år? :)

  SvaraRadera