söndag 8 juli 2018

Jag har gått 14 mil

Bra jobbat!
Då är utmaningen avklarad. Äntligen, måste jag säga. Jag har gått 14 mil på två veckor. Första veckan gick ju an, men andra veckan började det bli jobbigt eller tråkigt. Jag ångrar definitivt inte att jag utförde min utmaning, för jag har behövt det - definitivt!! Men det började kännas enformigt, men jag ville inte ge upp. Jag. ger inte utmaningar som jag själv har gått ut med offentligt.  Det har varit ganska jobbigt att gå 1 mil i denna sommarvärme, därför har jag heller inte gått så raskt som jag har kunnat tidigare. Det har tagit ungefär 2 h 15 min för mig att gå 1 mil. Det har varit backar, riktigt branta och mindre branta. Hade jag valt att gå 5 km varje dag istället, då hade det inte varit någon utmaning. Sträckan och antalet dagar avgör, verkligen! Utöver milen, har jag även rastat hunden. D

Fördelar med utmaningen:

 • Den kunde utföras av alla! 
 • Man kunde avnjuta vackert väder och vacker natur samtidigt. 
 • Man har fått vacker solbränna under promenaderna.
 • Det var ingen svår utmaning att utföra.
 • Jag behövde inte bege mig någonstans, utan kunde bara öppna dörren och ge mig iväg!
 • Utmaningen har fått mig att röra på mig.

Nackdelar med utmaningen:
 • Andra veckan blev jag lite uttråkad. Hade nog behövt mer omväxling.
 • Styrde dagen lite grand. Fick planera in, när jag skulle utföra den.
 • Värmen har varit riktigt jobbig vissa dagar!
Det känns skönt att jag inte MÅSTE gå 1 mil imorgon. Härligt! Dock måste jag fortsätta röra på mig i sommar. Skillnaden är att jag kan välja på vilket sätt. Det kan bli en promenad på 5 km, cykling eller gymmet. Det behöver heller inte bli varje dag, men dock regelbundet!

13 kommentarer:

 1. Bra jobbat jag går ungefär en mil om dagen nu när jag skaffat hund och alltså jag skulle aldrig gå så mkt om jag inte hade hund men det är tufft i hettan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jag har tagit hundpromenaderna utöver milen. Milen har jag gått i ett svep och inte fördelat över hela dagen.

   Radera
 2. Riktigt bra jobbat! I värmen var det nästan riskabelt att gå så långt ju! Riktigt starkt jobbat av dig👊

  SvaraRadera
 3. Starkt jobbat! Jag klarade lätt av 7 mil första veckan, men andra veckan var det svårare när jag blev sjuk. Men totalt 14 mil blev det även om jag gick någon dag eller två över tiden...

  SvaraRadera