lördag 28 juli 2018

I behov av nya dojor

Jag har hål i mina joggingskor. Jag får oftast ett hål på den vänstra framme vid stortån. Så tröttsamt. Skorna börjar dessutom bli slitna på undersidan. Mina från Asics är endast 2 år gamla. 

Vilka ska man välja?
1. // 2. // 3. // 4. //

Jag har oftast köpt joggingskor av märket Asics, men nu har jag tittat på Adidas och Saucony. Jag har läst att deras storlekar är små, så jag tror en 36:a skulle passa mina fötter (har annars strl 35). Jag tycker alltid det är svårt att välja. De skor som kostar endast ett par hundra, väljer jag bort. Jag intalar mig själv att de inte är så sköna. Helt vita skor, väljer jag också bort.

Har du någon erfarenhet av Adidas eller Saucony? Har du några råd att ge?

2 kommentarer:

  1. Saucony gillar inte mina fötter. Adidas har fjortisen - och ja dom är lite små i storleken. Kör själv Asics. Köper nya jogging var annan säsong. Sen när dom pensioneras från joggingspåret övergår dom till att bli "vanliga" promenad och åka till jobbet/handla skor. Tills dom ramlar sönder.

    SvaraRadera
  2. 2 år!! Jag sliter ut två per år! Jag har jätteknepiga fötter och det blir hål på yttersidan. Går så galet snett, typ. Så jag behöver ständigt nya skor och tycker att jag jämt håller ögonen öppna. Ifall det är billagar någonstans.
    /P

    SvaraRadera