fredag 27 juli 2018

i-landsproblem

Det känns nästan som att man är utomlands nu. Idag har vi haft 35°C. Sjukt varmt, alltså! Trots att jag  druckit mycket, så har jag känt mig matt, trött och nästan lite vimsig. Jag har varit sparsam  med hundpromenader idag. Om det är såååå varmt för mig, hur känns det då inte för Balder?!


Inte nog med den extrema värmen, så måste vi koka vattnet i min kommun. Detta beror på försämrat råvatten till vattenverket, vilket i sin tur beror på torkan och driftstörning på vattenverket (ledde till att ledningsnätet blev tömt på vatten).  Vi har verkligen "utomlands-feeling" här! Tack för att vi får regelbunden information från kommunen. Jag hoppas att vi snart slipper koka vattnet något mer. Vilket i-landsproblem! V har ju så länge varit vana med att kunna dricka det vatten som vi får ur kranen. Nu går det inte. 

Imorgon ska det var en lägre temperatur. Sent imorgon, ska det regna. Hoppas prognosen stämmer. Håll tummarna!

4 kommentarer:

 1. Har faktiskt mått sådär jag med idag, var tvungen att vila vid två tillfällen

  SvaraRadera
 2. Det här vädret är så fruktansvärt jobbigt nu!

  När jag kom hem strax innan 4 i morse hade jag drygt 25 grader inomhus... :/

  SvaraRadera
 3. Jag är inte den som i vanliga fall klagar över värdet men nu är jag så trött på värmen.Ja det är inte lätt att veta hur mkt vatten man ska dricka dessa varma dagarna. Vi går inte heller några längre sträckor med hunden.

  SvaraRadera
 4. usch vad jobbigt att måsta koka vattnet. Men det gör man ju, för dricka måste man ju.

  SvaraRadera