söndag 15 juli 2018

Svettig träning!

Endorfin Alingsås
Jag tränar på ett träningsställe som heter Endorfin. Jag tränar på anläggningen som ligger närmast min bostad, men idag testade anläggningen i Alingsås. Jag tycker att det var jättefint där!

Svettigt!!
Anledningen till att jag åkte dit, är det sommarbingo som Endorfin har. Det finns ett antal aktiviteter som man ska ha utfört innan sista augusti. Jag kommer köra detta parallellt med min egna augusti-utmaning.

Helvetesmaskinen

Mitt träningspass bestod idag av löpning 2 km, promenad i rask takt under 12 minuter och tills sist 50 våningar på trappmaskinen.  Det var första gången jag testade trappmaskinen. Att köra 50 våningar, trodde jag faktiskt inte skulle vara så jobbigt, men jag hade fel. Efter 10 våningar var jag trött, men jag gav inte upp!

Gött med söndagsträning!
Efter träningen, kände jag mig lite skakig. Även om jag kände mig helt slut, kändes det fantastiskt skönt. Det är härligt att vara igång med träningen! Jag hoppas verkligen att jag inte trappar ner i november eller december. Jag vill att träningen ska vara en självklarhet i mitt liv. Jag håller tummarna för att det blir så. Just så. 


4 kommentarer:

 1. Så härligt med träning och vilken kul maskin även om den var jobbig :)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt och heja dig! :-D Kramis

  SvaraRadera
 3. Så härligt med träning verkligen! :D

  SvaraRadera
 4. duktig du är som håller i över sommaren. Skulle aldrig komma iväg till ett gym den här årstiden. Har svårt även annan tid, men intenu.
  Nu rör vi oss ändå... 7 km promenad varje dag och sen tillkommer annat. Idag 20 km cykel. Gräsklippning ibland och lite annat...

  SvaraRadera