söndag 31 maj 2020

Äntligen med läsplatta!

Ni kanske minns att jag funderade på detta med att införskaffa en läsplatta eller inte. Här kan du läsa dom det. Nu har jag införskaffat en Storytel Reader och jag läser just nu Hon hette Jennie av Moa Herngren

Så fin!

Jag var osäker först ifall jag skulle skaffa en, för jag trodde inget skulle kunna slå känslan av att läsa en vanlig bok. Jag började fundera på läsplatta, då vi rensade här hemma och gjorde oss av med en massa böcker. Hur ofta läser man samma bok en gång till? Jag gör det aldrig, även om boken var fantastisk! 

Så smidig!

Jag kan tala om att Storytel Reader är en fantastisk läsplatta och jag blev positivt överraskad. jag trodde aldrig att jag skulle gilla att läsa på en sådan så HÄR mycket! Jag är otroligt nöjd! Fodralet är från Bosse och Ester

Så liten och lätt

Läsplattan är lätt att navigera och man kan ändra typsnitt och storleken på typsnittet. Den väger nästan ingenting och det är inga problem att bara hålla den med en hand.  Så enkelt att ta med denna i jämförelse med en tjock inbunden bok. Å tänk på hur många böcker jag har att välja mellan på Storytel!

24 kommentarer:

 1. Vad härligt att du bestämde dig för att köpa en läsplatta 😊 det va härligt att höra att du är nöjd 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är verkligen glad att jag bestämde mig till sist.

   Radera
 2. Ibland är de bekvämt med en läsplatta faktiskt fast ja föredrar min bärbara laptop ärligt talat :D Den är inte som en läsplatta men bekväm o lätt o ha att göra med

  SvaraRadera
 3. Vad roligt. Smidigt om du gillar att läsa böcker. Använder själv min flitigt 😊

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du blev så nöjd. Nu kan du läsa massa hur smidigt som helst ju. Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 5. Min man funderar på att skaffa en läsplatta. Den du har, är det bara storytels böcker du kan läsa där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är endast utbudet hos Storytel man kan läsa. Enda nackdelen med den.

   Radera
 6. Åh det hade varit lättast för mig att ha, har svårt att komma till ro när jag väl ska läsa böcker. Önskar jag hade mer ro till deet :(

  SvaraRadera
 7. Ja läsplatta är nog inte alls så dumt, speciellt nu på sommaren =D

  SvaraRadera
 8. Det finns verkligen många fördelar med läsplatta, som du skrev, många böcker, lätt att ta med, ljus, kunna ändra stil och storlek på text 😀 Trevlig läsning 🙂

  SvaraRadera
 9. Har en surfplatta till storytel..funkar jättebra,,men bra att du gillar din läsplatta

  SvaraRadera
 10. Så härligt att du är så nöjd! Jag tänker med som dig; att inget slår att läsa en riktig bok men kanske också borde pröva detta?! :)

  SvaraRadera
 11. Jag har också funderat på att skaffa en sån men jag tycker ju även om att hålla i en vanlig bok. Känns det som att bläddra i en bok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bläddrandet blir ju inte detsamma, men man måste ändå hålla i den precis som en bok. Man byter sida inom att trycka på en knapp, på så vis "bläddrar" man.

   Radera
 12. Men eller hur så kände jag ibörjan också för nextory och storytel, man tänkte det kommer inte kännas samma som en fysiskt bok. Men jag blev helt ifast när jag väl gav det en chans, jag har appen i mobilen, och så lämpligt att ha så många böcker så nära till hands hela tiden. Och det är ju som du säger oftast läser man ju en bok bara en gång, så man sparar ju en del pengar på att läsa via läsplattor, mobilen osv också 😁❤

  SvaraRadera
 13. Vad skönt att det funkar bra med läsplatta! Jag föredrar dock böcker

  SvaraRadera
 14. Kul att höra att du blev nöjd med den :) jag läser ju oftast på telefonen om jag läser då. Lyssnar ju mest på böcker när jag väl hinner. Man kanske skulle ta och införskaffa sig en platta

  SvaraRadera
 15. Kul att d införskaffade dig en. Och ja, kul att du blev nöjd med såklart.

  SvaraRadera
 16. Skaffade faktiskt storytell för ett tag sedan och är verkligen jättenöjd! :D

  SvaraRadera
 17. vad kul med en läsplatta så smidigt att ta med sej om man ska åka långt eller någåt liknade alltid smidigt :)

  SvaraRadera
 18. Så smidig grej 😃

  SvaraRadera