torsdag 31 december 2020

GOTT NYTT ÅR!!!

Sådant här långt uppehåll har jag aldrig haft från bloggen. Man skulle väl tro att jag inte har haft något att berätta, men det är inte sant. Man skulle kunna tro att det inte har hänt någonting här, men det är heller inte sant. Stora världsliga ting, har inte skett just hemma hos oss, men livet har fortsatt. Tankar och önskningar fortsätter. 

I augusti tog jag emot en ny klass, en åk 1 med 15 elever. En mycket trevlig klass och det är otroligt roligt att undervisa klassen. Annars har väl en del andra märkliga saker skett på jobbet. Det kan jag inte gå in på här. Men det har varit lite jobbigt, då jag själv har förmågan att se saker och ting på ett objektivt sätt. 

Ett gott nytt år önskar jag dig!

Jag måste erkänna en sak. Jag börjar bli otroligt trött på covid-19. Jag tar mitt ansvar och håller mig hemma så mycket som möjligt. Handsprit och munskydd, om det behövs. Jag har en så långe klart mig ganska bra, men man vet ju aldrig om man själv kommer bli drabbad. Man kan ju bara hoppas. Jag är rädd för att själv få corona med tanke på att jag hade lunginflammation förra året


Fina Balder!

Jag hoppas att vi slipper drabbas av ännu en pandemi under min livstid.  Hade jag levt helt själv, hade såklart pandemin varit ännu jobbigare. Nu har jag ändå en fantastisk man och fin hund, så helt isolerad är man inte. 

Renovering på G.

Vi inleder 2021 med renovering här hemma. Det ska målas om överallt och vi kommer att byta golv. Det blir laminatgolv överallt och vi kommer att byta köksluckor så småningom. Renoveringen kommer att ta tid, men det är ok. Vi får leva i ett kaos under en tid, men vi vet att det kommer att bli väldigt fint så småningom.

GOTT NYTT ÅR önskar jag er!

8 kommentarer:

 1. Skönt att livet rullar på ändå. Visst är det tröttsamt, får hoppas det lättar under 2021 iallafall. Kul att renovera, eller ja när det är klart 😅

  SvaraRadera
 2. Ja live forsätter och instämmer att jag är extremt trött på covid så less less less. Gulligt då arbetar du med barn som är lika gamla som min dotter =D

  SvaraRadera
 3. Men välkommen tillbaka, ibland behöver man ha lite uppehåll från bloggandet och låta livet rulla vidare. Jag tror nog att vi lite till mans är trötta på pandemin, och just nu har den kommit till min arbetsplats. Är glad att jag hade semester just när de som nu är smittade var där och jag kommer, trots att de är frånvarande att främst jobba på mitt enmanskontor istället.

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att detta år blir bättre så att man kan börja träffa folk igen det vore så kul. Gott nytt år till dig och lycka till med renoveringen. :)

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år! Jag är också trött på corona men det är bara att hänga i ett tag till. Jag respekterar också restriktionerna. Finns ju inte så mycket annat att göra. Tråkigt med strul på jobbet men roligt att du har fått en bra klass.

  SvaraRadera
 6. God fortsättning!
  Skönt med en så liten klass :) Jag har en åk2 nu med 29 elever :)

  SvaraRadera
 7. Ibland blir det verkligen så att man hamnar i de läget att bloggen får vara. Man kan behöva det, få något annat att tänka på. Min blogg har kanske inte pausats men heller inte varit lika uppdaterad som förr. Jag tror alla vi som jobbar inom skolan har fått vår beskärda del av denna pandemi och humöret men kanske främst energin tas från oss ganska hårt. Det är tufft, likt dig vill jag aldrig mer uppleva detta.

  SvaraRadera