torsdag 7 juli 2022

Hej igen!

 Jag har länge inte haft någon lust att blogga. Jag har heller inte läst andra bloggar, för jag har trott att ingen bloggar längre. Men så surfade jag lite idag och såg att det faktiskt finns många som ännu bloggar. Det gjorde mig glad och jag nu fick lust att skriva ett blogginlägg. 

Det har väl hänt en del sedan jag bloggade senast, men jag tänker att jag inte behöver gå tillbaka i tiden, utan bloggar från nu. 

Igår kom vi hem från semester i Skåne. Vi bodde på hotell i Hovs Hallar. Det var ett trevligt hotell med havet som närmsta granne. Man kan vara lite låst, när man semestrar med hund. Det underlättar såklart att det finns hundrum och hundvänliga restauranger.

Det blev flera härliga hundpromenader!

Balder kollar på utsikten.

En dag åkte vi till Norrvikens trädgårdar. Det var första gången jag var där och jag blev överväldigad! Så vackert det var! Här fick vi också ta med hunden. 

Dessa vackra påfåglar! Kunde kolla på dessa hur länge som helst!

Vackraste parken jag vet!

Så många fina blommer det finns!

Vackert!


En annan dag besökte vi Båstad. En typisk sommarstad, måste jag säga. Jag tror inte att det är lika lockande att åka hit under vintern. Men vilken svensk stad är rolig att åka till under den kalla årstiden? Det är väl isåfall till de svenska fjällen. 

Dessa mysiga hus med vackra blommor utanför.

Tänk att bo så här!

Vid hamnen åt vi lunch på en utomhusservering.

Den tredje dagen avslutades med en god middag på hotellet (övriga dagar åt vi på andra ställen, förutom hotellfrukosten då). 
Supergott!

På väg hem från Hovs Hallar, stannade vi till i Ullared, dvs GeKås. Jag köpte lite av varje. Tvättmedel och hundben är alltid något jag brukar köpa där. Jag köpte två mindre balkonglådor till vår alldeles nybyggda altan här hemma. Snickrarna gjorde klart den medan vi var bortresta. Vi är supernöjda med bygget! Altanbygget får jag blogga om mer i ett annat inlägg.

Ha nu en fin dag!! 


8 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt och se att du är tillbaka :)

  Ja, många bloggar har försvunnit, men jag fortsätter mest för att jag inte vill skriva dagbok :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggverktyget är smidigt att använda ifall man vill dokumentera det som händer i ens liv med bilder och text.

   Radera
 3. Så himla fina bilder och så vacker Balder är. Att det finns hundrum är ett måste för en lyckad vistelse. Vi älskar att ha med våran berner. Kram www.yasminejohansen.com

  SvaraRadera
 4. Så härligt att du är tillbaka! Det är faktiskt ganska sorgligt att alla bloggar försvinner.. och att det inte startas nya!? WHY NOT!? Välkommen tillbaka :D Härliga bilder med, och skönt att shoppa till en tjusig altan :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns märkligt ifall blogg-eran börjar försvinna. Är det poddar som gäller numera?

   Radera