söndag 10 juli 2022

Ny altan

 Sedan vi flyttade in i vår lägenhet, har vi haft en ganska liten altan. Vi har fått plats med ett bord, fyra stolar och en grill. Vi funderade på att bygga ut altanen. Vi funderade på hur stor den eventuellt skulle vara. Jag tyckte först att man inte kan bygga ut särskilt stort. Jag tycker att det är ganska svårt att se hur stort det kommer att bli efter att allt är klart. I efterhand är jag glad åt att jag lät min man få bestämma. Efter att ha pratat med styrelsen fick vi ett godkännande. Ganska snart kunde två snickare komma och starta arbetet. 


Kul att få plats med växter på altanen!

Vi är så nöjda med resultatet!

Kanonfint blev det ju!

Balder trivs här!

Nu kan vi låta Balder vara med på altanen, nu när vi har staket och grind. När vi öppnade altandörren första gångerna efter att altanen blev klar, höll han sig kvar inne. Det var han van vid. Tills sist vågade Balder smyga sig ut. Nu vill han nästan aldrig lämna den. Inte vi heller.

15 kommentarer:

 1. Åh vad fint det blev på altanen och så himla mysigt. Kramis <3

  SvaraRadera
 2. Så bra det blev när ni byggde ut altanen och tur att din man vågade satsa på stort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja, dett var nog tur att min man vågade!

   Radera
 3. Vilken stor och fin altan det var. Förstår att Balder gillar den.
  Carin

  SvaraRadera
 4. Kul att du är tillbaka, kikade in hos dig bara några dagar innan du började blogga igen. Er altan ser fantastiskt fin ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blev av din kommentar!! Tänk att du har tänkt på mig och kikat in på min blogg innan jag startade blogga igen! Ett tecken på att man inte var helt bortglömd.

   Radera
 5. Oj, vilken fin altan ni har fått :)

  Sv: Nä, det var inga problem med att komma in på din blogg i kväll :)

  SvaraRadera
 6. Men så härligt! Perfekt när man kan ordna så och förstår honom. Min Skilla Vill helst också bara hänga utomhus numera.

  Vet du, jag tänkte faktiskt på dig för ett par dagar sedan, sedan såg jag att du lämnat en kommentar på min blogg. Spännande måste jag säga, funderade lite kring vad du gjorde numera. Så fick jag veta det 😊.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad jag blir att du tänkte på mig för ett par dagar sedan! Jag är inte helt bortglömd, fast att jag inte har bloggat på länge.

   Radera
 7. Det där var ju en hejdundrande fin altan, gott om plats och riktigt snyggt.
  Förstår om Balder vill vara där. :)
  Själv hade jag bosatt mig därute för gott.

  Ha det bäst.

  SvaraRadera
 8. Det ser ut som en urtjusig altan. Jag skulle ha svårt att lämna den (ursäkta om jag lämnar dubbla kommentarer hos dig, det blev någon jox båda gångerna... hmm...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det är härligt att kunna njuta ute på den under sommaren. Jag fick aldrig dubbla kommentarer av dig.

   Radera
 9. Vad fint du har det!
  Jag blev superförtjust i den lilla korgen som du har på staketet. Vart har du hittat den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De små blomlådorna i korg (har två stycken, men den ena syns inte på bild), köpte vi på GeKås i Ullared. Så nöjd med dessa!

   Radera
 10. Jag har försökt kommentera hos dig, men ej kommit iväg. Så fint det vart och så stort det blev också¨, förstår det var svårt att föreställa sig klart

  SvaraRadera