lördag 12 augusti 2006

Kvinnomord på Gotland

Jag har nu kommit ganska långt fram (eller säger man bak?!) i boken "Den du inte ser". Tre kvinnomord har skett på Gotland och ännu är inget av dessa löst. Kan det vara samma mördare eller är det tre olika mördare? Väldigt spännande. Boken är skriven på ett lättförståeligt sätt och det är svårt att släppa taget om boken. Den är så bra!

3 kommentarer:

 1. Va bra att jag fick ett boktips. Jag älskar deckare. Man får sina favoriter och därför är det bra med lite nya tips. Gillar din sida, så jag ska lägga in den i favoriter. Men det får bli i morgon, för jag är för trött nu.
  Jaqg tittar in snart igen.
  Ha det branu, AnnaLena

  SvaraRadera
 2. hmmm.. blev visst dubbelt. Kanske för att jag är trött och ser dubbelt

  SvaraRadera
 3. Va bra att jag fick ett boktips. Jag älskar deckare. Man får sina favoriter och därför är det bra med lite nya tips. Gillar din sida, så jag ska lägga in den i favoriter. Men det får bli i morgon, för jag är för trött nu.
  Jaqg tittar in snart igen.
  Ha det branu, AnnaLena

  SvaraRadera