fredag 4 augusti 2006

Motion

Jag har precis kommit hem från träningen på Nautilus. Det kändes gott att köra igenom kroppen. Det behövs! Förrutom träningen promenerade jag dit och hem. Det är visserligen inte så långt, men det blev iallafall en sammanlagd promenad på 4 km. Tidigare gick jag motionsspåret på 2,5 km med Yambo. Fler promenader med honom under dagen kommer definitivt bli. Man kommer alltid ut om man har hund. Det är dock inte lika kul när det ösregnar eller när det är -20 grader ute.
Igår frågade jag min sambo vad han vill äta som ikväll. Jag fick svaret "Överraska mig!". Ojoj... Få se vad jag kan hitta på. Tips emottages gärna!
Nu måste jag hoppa in i duschen. Ärenden på stan väntar!
♥kram♥

10 kommentarer:

 1. Du är så snäll i dina kommentarer till mig, tack!
  Jadu, vad ska vi hitta på, tacos kanske, enkelt och gott.
  Ha det så bäst hela dagen,kram

  SvaraRadera
 2. Glömde ju kommentera vad du och Ninni pratade om, aktiva listan.
  Du kan gå in på www.blogg.se, där kan du se 2 listor lite ner på sidan. Därifrån kan man också logga in till sin sida om man så vill:))

  SvaraRadera
 3. Tränat...låter härligt, själv har jag sovit i över en timme nu..mår inget vidare.
  förkyld nu när det är sommar tocken skit!

  Överraskningsmat....som solskugga sa, tacos är ju gott, men Wraps är ju inte dumt det heller. Kycklingfile, lite goda grönsaker, creme fraiche en god hot salsa..och så tortillabröd förstås.

  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 4. Men oj... Det lät gott! Ta Ninnis förslag, wraps. Hmm kanske nåt att tänka på här också, en annan får tacka för att jag också fick ett gott middagstips:))

  SvaraRadera
 5. Gör sjömans-biff, jag garanterar, det blir uppskattat!!!!!

  SvaraRadera
 6. Jag antar att "gubben" är min sambo och som tjuvtittar här på svaren jag fått. Vilken fuling! Vilken tur att det inte blir något av det. Tack ändå så mycket för tipsen!

  SvaraRadera
 7. Sjömansbiff i värmen...det kan han ju drömma om, ha, ha!!

  SvaraRadera
 8. Min sambo var tydligen inte "gubben". Jag hörde med honom om det var han som hade skojat, men det var det inte. Undra vem det är som är "gubben"?! Svärfar?

  SvaraRadera
 9. "Gubben" var minsann svärfar! Han är en kul prick!

  SvaraRadera
 10. I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

  SvaraRadera