onsdag 17 januari 2007

232 och 5400

 Jag antar att det inte är bara här det har regnat idag. Det vräkte ner, när jag skulle hem från jobbet idag. Tråkigt. Undra om det blir någon riktig vinter i år. Jag tog faktiskt bilen till träningen idag, för det dåliga vädrets skull. Annars hade jag minsann promenixat dit. Efter att 232 kalorier har förbrukats pga 30 minuters träning på motionscykel på gymmet, så känns det himla gott. Enligt omvandlingstabellen så ska detta då motsvara 5400 steg. Härligt!! Jag cyklade med motstånd på. Jag har fortfarande träningsvärk efter träningen igår. Men inte dör jag av det.  Nu ska jag bara koppla av. Ha en trevlig onsdagskväll!

10 kommentarer:

 1. Nu är du värd lite slöhet i soffan själv väntar jag på att få börja träna. Nuhar jag läst igen mig på din blogg efter några dagars dåligt bloggande.
  Jag blev lite sorgsen när jag läste om din bror att förlora människor man håller av är alltid jobbigt.Det är fint att hålla minnet av honom vid liv. /pimpim

  SvaraRadera
 2. Tack pimpim för din kommentar!

  SvaraRadera
 3. mm... det är tur att man kan cykla o springa inomhus på gymmet, annars hade jag nog aldrig rört på mig... haha... *latmask*

  SvaraRadera
 4. Hur många dagar i veckan tränar du? Hur hinner du?
  Man vänjer sig att ha familjen så långt borta.. Jag kom tillbaka till Sverige med en resväska året var då 1997 och började mitt liv från 0 igen..la in kommentar på min blogg. Sov gott. Kram// Carola

  SvaraRadera
 5. Det bara forsade regn på mig nyss när jag var påväg hem :/

  Tack för att du gillade mina bilder och min blogg :)

  SvaraRadera
 6. Junitjej... vad skönt du tände ljuset i fönstret här när det regnar utanför så mycket... och inga brandfarliga gardiner hi...
  Jag läste din drömska tanke... hi jag gjorde något liknande idag... vinkade glatt åt en "bil" visste ej vem som vinkade från baksätet 2 gånger dessutom... och ändå visste jag MIN STORA KÄRLEK o MAKE skulle bli hämtad ... men ej i vilken bil? Ja så det var min make alltså... ikväll när jag började säga ... jag vinkade åt någon jag vet ej vem ... GAPSKRATTADE HAN ... kan du förstå varför ??? HM... jag är hopplös bara... :)
  Härligt räkna på ni... jag tror jag ska skaffa en stegräknare också... NYFIKEN :)
  Bilden vid din drömskhet... var kanonfin ... jag gillar ögon på tavlors vis...
  SNART-NATTI-OCH-DE-DRÖMMARNAS-KRAM :)

  SvaraRadera
 7. Linn, visst är det tur att man kan röra sig inomhus på gym, simhallar etc? Det är inte så kul att röra sig utomhus, när regnet vräker ner. Inte ens med regnkläder på.

  SvaraRadera
 8. Carola, jag försöker att iallafall träna 2 gånger i veckan. Vissa veckor blir det tre gånger. Det kan bli bodypump på tisdagen och senare i veckan blir det gymmet. Då blir det antingen maskinerna eller bara motionscykéln. Sedan blir det givetvis promenader varje dag med hunden.

  SvaraRadera
 9. Vad duktig du är som tränar så mycket!! Jag tränar aldrig.

  SvaraRadera