måndag 26 februari 2007

Kroppen genomkörd

Jag har nu tränat på gymmet. Det var gôtt! Innan jag begav mig dit, så kände jag mig trött och hde helst velat vara hemma. Men när jag väl var där, så kändes det ok. Hela kroppen har fått arbeta. Jag tycker det känns som att t.ex. mina triceps har blivit starkare. Jag tycker inte att jag har lika mycket gäddhäng nu. Undra om min sambo tycker likadant... Jag ska be honom klämma...;=)

Nu ska jag förbereda lite grand för morgondagen.

17 kommentarer:

 1. haha nej jag letar efter bakgrunder på nätet och sen ändrar jag i htmlen lite, pillar lite sådär så de ser bra ut.. din blogg är också väldigt fin faktist

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  En strålande BLOGG detta måste jag säga!!!!
  Mina mungipor och ögon blev glada när jag såg färgerna här.... idag!
  Men fy... måste du låta så hurtig(skoja) nu känner jag mig ju ännu mera "gäddhängig" skratt...
  Nej skämt åsido STRONGT gjort...
  önskar jag gjort samma sak här blev bara en promenix med jycken men bättre det än ingen motion alls eller hur?
  Ha det fint i både den riktiga världen och "cajberspejs" /Susanne & mira"bus"

  SvaraRadera
 3. Ja, det är ju underbart bara man kommer dit! Tänkte faktiskt höra om du skulle va me o tävla med stegräknaren (se min blogg) eftersom jag vet att du är en j*kel på att gå o flitigt anväder din, men så såg jag att du redan var utmanad! ;)

  SvaraRadera
 4. Oh va duktig du är.. gäddhäng.. hur gammal är du :-)
  Får erkänna att jag varit ganska så lat med träning o sånt nu.. vädret är kasst o vintern är ingen höjdare. Har ingen som helst inspiration.. cyklar då vädret tillåter.. ganska så bra det oxså.

  SvaraRadera
 5. Gäddhängen gör nog sig mest påminda när man borstar tänderna!
  Testa :)!!

  SvaraRadera
 6. Vad duktig du är som tränar. Jag tränar i o f sig också, men Yoga, hemma framför tv:n och dans. På dansen har vi faktiskt ett styrkepass. För att man skall kunna göra alla rörelser vackert :-) Ha en bra dag. Hoppas jag kan kommentera här idag. Igår funkade ingenting hos mig.

  SvaraRadera
 7. tack =).. åhh jag älskar och träna men har inte gjort det nu på 3 veckor.. slavrigt

  SvaraRadera
 8. Åhh vad jag längtar att få gå till gymmet..dumma förkylning lämna min kropp!
  Fast å andra sidan har jag inte speciellt mycket häng trots min "höga" ålder..lyfter många barn vet du!

  Ha en skön dag, kram

  SvaraRadera
 9. jag tycker du är duktig som går och tränar.

  SvaraRadera
 10. Tänkte tipsa alla om en hemsida som heter Gratisgen, där värvar man bara lite människor, och blir medlem (gratis) på två sidor, så att man får ett poäng och ditt konto aktiveras, och så får man helt gratis utan några som helst jobbiga villkor gratisprylar, själv har jag valt ett presentkort på mq för 500 kr, så om du vill bli medlem du också, tryck här: http://gratisgen.se/?ref=63559

  SvaraRadera
 11. Låter som en riktigt härlig känsla! Träningsvärk är den "bästa" värken :)

  SvaraRadera
 12. Åh du tränar bra! Och visst känns det skönt efteråt!!

  SvaraRadera
 13. Vad duktig du är som tränar så!!

  SvaraRadera
 14. Svar till Beata: Kan jag inte vara med på din stegutmaning också? Det blir ju inte dubbelt upp för mig ändå. Kan jag redovisa mina steg för Ullen, så kan jag ju redovisa dem för dig också. Jag hakar gärna på!!!

  SvaraRadera
 15. Visst är det skönt att klara av det där gympasset?! Jag känner själv att det ibland är segt att gå iväg och träna, men känslan när man sedan kommer hem efter passet är svårslagen...

  SvaraRadera