fredag 30 mars 2007

Vår fyrbente älsklingNär vi var ute idag var Yambo otroligt lekfull. Han rullade sig i gräset och han hämtade pinnar, som jag kastade iväg. Undra hur länge Yambo kommer att vara så här lekfull?! I slutet av maj blir lille gubben 2 år.

14 kommentarer:

 1. Vadå inte lyckas!??!?!
  Det här var ju jätte fint.
  Jag använder inte det programmet längre utan
  scrapbookfactory delux 3.0.
  Det är ett större program med fler möjligheter.
  Natti natti.

  SvaraRadera
 2. Så söt han är.
  Äntligen fredag. /pimpim

  SvaraRadera
 3. Fin voffsing du har! Jag har ju ingen hund, men däremot en katt och han var precis helvild när jag var ute i trädgården och jobbade idag på e-m. Han tycker nog det är så kul att få sällskap ute. Han är 8 år och var lekfull som en kattunge.När han är inne är han mera sansad.
  Önskar dig ett riktigt skönt påsklov!

  SvaraRadera
 4. Nej, vad sööt :)

  Tack detsamma!

  SvaraRadera
 5. Ja, han är himla söt!!!
  Jag älskar honom!

  SvaraRadera
 6. Våra fyrbenta gillar när våren kommer dom också. Jag tror att får han bara vara frisk och kry så kan han allt vara spralligt högt upp i åldern.
  Han är jättefin

  SvaraRadera
 7. Sweet :) sådär konstigt som han låg på ett par bilder ligger mina föräldrars hund också. ser ut som en padda :D

  SvaraRadera
 8. Väldigt fin!! Jag tycker absolut ni ska ställa ut! :D

  SvaraRadera
 9. Hejsan!
  Tyckte det var kul att hitta en blogg som handlade om hund på min lilla surftur... Tänkte först - här har vi en golden... Men tyckte inte riktigt det stämde och bestämde mig för att det var nog en hoffe! Blev därför full i skratt längre ner i bloggen där du berättar om hur folk tar fel.

  Ha det bra i vårsolen!
  Hälsningar Marie o goldenpojkarna Napoleon & Leo

  SvaraRadera