tisdag 17 april 2007

Nu är jag hemma igen!

Då då, nu är jag hemma igen. Nu är utbildningsdagarna över, men jag är ännu inte NTA-utbildare på papperet. Det är jag först, när jag har mailat min planering till eldsjälen inom NTA. Intyget får jag först, när jag har hållt min först utbildning för lärare och har skickat en rapport om det till samma person. Men snart... Utbildningsdagarna i Stockholm var lika toppen som de i Södertälje.  Dagarna har verkligen varit givande och jag har verkligen inte ångrat att jag har hakat på detta tåg med att bli utbildare. Det var dessutom givande och avkopplande att åka tåg igen. I Stockholm  bodde jag i en gammal fängelsecell.  Det var lite häftigt, men givetvis har de fräschat upp cellerna sedan det fungerade som fängelse. Trots ett fullt utbildningsprogram hanns det med en liten stund på stan. Vi var några, som begav oss till Gamla stan. Där kikade vi runt en stund innan vi satte os till bords på en restaurang. Stockholm är en otroligt vackert stad, men det var otroligt stressigt där, så jag skulle inte vilja bo där. Stockholmarna t.o.m. sprang i rulltrappan ner till tunnelbannan, trots att tågen gick så ofta.
Imorgon ska jag tillbaka till "verkligheten" igen. Jag kommer sussa som ett barn inatt, för jag är verkligen trött nu.

PS. Tack  Johanna  och  Ninni  för tipset om cortisonsalva!! Jag smetade in mina  kliande utslag  med det igår kväll och det kliade inte under natten! Det kliar dock nu, så jag ska använda salvan tills mina utslag är borta. DS.

5 kommentarer:

 1. Galet stressigt i Stockholm, jag håller med. Och våra kompisar från Stockholm, som vi träffar på somrarna får man hjärtattack av att lyssna på under deras första semestervecka, innan de varvat in i "Västkustlunken".

  SvaraRadera
 2. Ja tycker sthlm ären underbart vacker stad men visst är det stressigt.
  Gamla stan tycker jag om att gå i.
  Kul att du är tillbaka. Bloggen segar kan inte kommentera alla inlägg som jag vill. /pimpim

  SvaraRadera
 3. - Vad kul att du haft det bra här i Stockholm och att utbildningen var givande! :)
  - Ja, jag förstår inte heller varför vi Stockholmare stressar så, men jag kan tänka mig att många är tidsoptimister och är ute i sista stund.

  SvaraRadera
 4. Jag är själv allergiker och har fått lära mig att man ska smörja tills eksemen är helt borta och sedan fortsätta några dagar till. Annars är risken stor att de kommer tillbaka. Tänkte att det kan vara bra att veta :D

  SvaraRadera