tisdag 3 juni 2008

Sommarläsning


Hemma har jag en del olästa böcker, som jag har tänkt att ta mig igenom i sommar. Det finns också några böcker, som jag är sugen på att skaffa och läsa. Det är dessa:
Camilla Läckbergs tidigare böcker. Jag har hennes senaste "Sjöjungfrun".
Solstorm
av Åsa Larsson
Den mörka ängeln av Mari Jungstedt

Kan du tipsa mig om fler böcker?

23 kommentarer:

 1. "Myggor och tigrar", "Flyga drake" och "Mig äger ingen" är mina tre senaste böcker, som jag tyckte om allihopa.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker mycket om Helene Turstens deckare....särskilt Den krossade Tanghästen....hon har skrivit sju böcker....

  Klart läsvärda.

  Kram

  Margaretha

  SvaraRadera
 3. javisst:) nej det handlar inte om mig jag ska bara vara modell i ett modereportage  ha en trevlig kväll:)

  SvaraRadera
 4. Sommarläsning, hua... Väntar redan på att få packa resväskan och där även semesterläsning i pocketformat! Tar dem tom med mig hem, hihihi... Inte nog många svenska som bor där numera, så... Vad det blir då, får vi se - deckare? biografi? Återkommer nog i bloggen när det är inhandlat ;)

  Men, Solstorm har jag i pocket, varför egentligen? Den andra har jag inbunden... Väntar på Solstorm som DVD hem, har dotter med som statist och yngsta dottern har polare med som spelar... Gåva vid någon tidningsprenumeration gubben har... inte sett röken av den än :(

  Läckberg måste jag lyssna till och rätt inläasre helst då också ;)

  Men annars har jag nyss läst upp i pappersformat - Clive Cussler, Djingis Khans hemlighet och jobbar nu på sluttampen med Vit död av densamme... sedan blir det nog Colin Forbes - Bödelsyxan... Boris Akunin har legat LNGE - Vinterdrottningen... Och Ninas resa väntar än.... Steven Saylor, en ny bekant - I Hades käftar... Ja, så sedan blir det resten då ;)

  Må så grankott - sommar är läsning i solsäng när läget finns - synd man inte har sommarlov!!! ;) och korsordslösande är också ett måste ibland... ;)

  SvaraRadera
 5. jag gillade att läsa böcker förut, men nu lyssnar jag hellre:-) har du märkt någon förändring med denna bloggen jämfört med blogg.se?

  SvaraRadera
 6. En bra, men snabbläst bok är Konsten att vara Ela av Johanna Nilsson. Riktigt rolig stundtals, men som sagt - du läser den på max en dag! ;)

  SvaraRadera
 7. Nä nu ser jag du har ju blogg.se ännu, men med domännamn:-)

  SvaraRadera
 8. Dick Harrisons böcker och Johanna Thydells böcker.

  SvaraRadera
 9. SV: Tack så mycket! Jo jag har just hunnit avnjuta kvällsmaten i dagens sista solstrålar. Ett boktips ska du få och det är "Ser mitt huvud tjockt ut i den här?" av Randa Abdel-Fattah. Den hör kanske inte till den genre du verkar gilla men man ska ju våga testa nya saker =) Trevlig sommarläsning!

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  Tack för komplimangen om min blogg :) Ja solen och värmen har varit underbar.

  Några boktips!

  Nora Roberts är en underbar författare och de flesta av hennes böcker är bra.

  Tamara McKinley "Drömmarnas Land" läser jag just nu och trevlig sommarläsning!

  SvaraRadera
 11. SV2: Måste ju säga att du också har en väldigt snygg blogg. Tittar nog in här igen...

  SvaraRadera
 12. Svar till minilli: Klart att man måste testa att läsa nya genre av böcker! Tack för boktipset!

  SvaraRadera
 13. Svar till Bim H-D: Kul att din dotter var med som statist i Solstorm! Min bror var ststist i filmen "Kurt Olssons liv som sig själv". Den slår väl inte lika högt som "Solstorm".

  SvaraRadera
 14. Till alla: Tack för alla boktips!

  SvaraRadera
 15. Tamara Mckinnleys böcker, speciellt den första "Mathildas sista vals" är verkligen att rekommendera. Ingen deckare man ack så bra!

  SvaraRadera
 16. Den absolut bästa bok jag läst är Illusionisten av John Fowles, alla hans böcker är för övrigt läsvärda. Det är deckare, kärlekshistoria, spänning och förvirring tillsammans, och jag tror inte att man blir besviken när man läser den.

  SvaraRadera
 17. Hej hej! Camilla Läckberg försöker min svärmor få mig att läsa. Har isprinsessan (heter den va?) som jag lånat av henne men jag kommer aldrig igång. Du har inget tips på en ganska lättläst bok som kan ge mig ett sug efter mer läsning? KRam på dig

  SvaraRadera
 18. Har nyligen läst "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg. Gillade den mycket. Annars har jag hört på Oprah att "Lyckan, kärleken och meningen med livet" av Elisabeth Gilbert ska vara bra. Har ej läst den dock bara hunnit köpa den.:-) Kram Åsa

  SvaraRadera
 19. Svar till Carina: Jag kan rekommendera Kajsa Ingemarssons böcker. De är väldigt lättlästa.

  SvaraRadera
 20. Här kommer 3 böcker som jag tycker att du skall läsa

  Nora Roberts: Mördande hetta (sträckläsning)

  Denise Mina: Det heligaste (gastkramande)

  Mari Jungstedt: I denna ljuva sommartid..(intressant med kvinnlig kommisarie)  Bild nummer 1 tilltalar mig mest...hon sitter ned och ser på vattnet  SvaraRadera
 21. Svar till Vivan: Mari Jungstedts bok "I denna ljuva sommartid" har jag redan läst. Den var toppen!

  SvaraRadera
 22. Den mörka ängeln av Mari Jungstedt, är den bra?=)

  SvaraRadera
 23. Svar till Josefin: Jag vet inte om Den mörka ängeln av Mari Jungstedt är bra, eftersom jag inte har läst den. Detta var exempel på böcker jag är sugen på att skaffa och läsa. Men Jungstedts tidigare böcker är toppen!

  SvaraRadera