fredag 25 juli 2008

Den mörka ängeln


Jag har idag läst ut Den mörka ängeln av Mari Jungstedt. Den var jättebra! Jag älskar Jungstedts böcker. Men till skillnad från de andra böckerna, så kunde jag ana relativt tidigt vem den eventuella mördaren var. Jag förstod också snart att det inte var menat att det första offret skulle dö. Jag vet ändå att jag kommer läsa Mari Jungstedts nästa bok. Läs om Mörka ängeln.

Jag började läsa Den ryske vännen av Kajsa Ingermansson idag. Det är en bok jag haft länge oläst i min bokhylla, men idag var det dags att börja läsa de ordfyllda bladen Jag har verkligen älskat Kajsa Ingemarssons tidgare böcker, De har verkligen varit vardagsroliga och lagomgripande historier. Lättlästa! Man har kunnat läsa dem i bussen, i soffan, på badstranden, i ett café...~överallt! Men jag kunde verkligen inte komma in i Den ryske vännen idag. Vad öppningen i en bök är viktig! Frågan är om jag ska tvinga mig att läsa en bit till eller om jag ska vänta med det till en annan gång. Vad tror du? Boken är säkert bra om jag kommer in i handlingen lite. Men just nu lockar nog en annan bok mer. Besviken.

Har du läst Den ryske spionen?

15 kommentarer:

 1. Här har det varit en alldeles underbar dag och kvällen är fortfarande ljum. I helgen blir det ännu varmare och då skall jag till Ulvön och det kommer bli ljuvligt trevligt...  Kram Sus

  SvaraRadera
 2. Å jag har läst alla de andra av henne å älskar dem,ser fram emot att läsa den...

  må gott i det underbara vädret vi har

  SvaraRadera
 3. Man kanske ska ta och läsa den då.

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentaren i min blogg=) Jag har inte gjort layouten bara haft önskemål och ideer sen så hjälpte en jätteduktig tjej vid namn sandra mig=) Kramis Therese

  SvaraRadera
 5. Skönt med läsning, började själv att läsa en ny bok igår. Men antagligen kommer jag aldrig ta mig tid att läsa den, jag är så dålig på att läsa nu förtiden...

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket:)

  God natt! ;)

  SvaraRadera
 7. ja, verkligen! Har varit pank nu sen 2 veckor tillbaka så skönt nu på sommarlovet att kunna göra något utan att pappa betalar :) väldigt fin blogg hade du :)

  SvaraRadera
 8. Det är så olika med böcker. Med en del måste man kämpa lite för att komma in i handlingen, och andra blir bättre om man lägger undan dem ett tag och försöker på nytt vid ett senare tillfälle.

  SvaraRadera
 9. Tack för ett bra boktips :)

  Det behövs några sånna såhär i semestertider :)

  Hoppas att du har det bra, njuter av ledigheten och även får lite sol på nästippen :)

  Många soliga kramar från mig!!!!

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket! :) Det är faktiskt gratis. Men kön är väldigt lång. Så jag tar 50 kr om man vill gå före i kön. Då lägger jag även ner ännu mer tid på bilden :)

  SvaraRadera
 11. Det verkar vara en bra bok.

  Ska försöka läsa den om jaga får tag i den.

  SvaraRadera
 12. Hej!  Tack så mycket!  Din blogg är också fin! :)  Ska kolla mer sen nu ska jag gå lägga mig!  :D  Kram (gonatt) =P  /eva

  SvaraRadera
 13. Hej! Jag gillade Kajsa Ingemarssons Små citroner gula jättemycket och nu läser jag Lyckans hjul, så mysig. Däremot gillade jag inte Den ryska vännen så värst. Hade som du svårt att komma in i den.

  Njut av dina lediga dagar. Jag sitter på kontoret redan. Suck!

  Maggan

  SvaraRadera
 14. åh! jag älskar hennes böcker!

  har du läst "i denna stilla natt" ?

  SvaraRadera
 15. Men hördu!

  Jag läser just nu den Mörka Ängeln...är snart klar...har kommit så långt att jag anar vem som är mördaren och att det var ett misstag...  Sen tycker jag exakt som du att den ryske vännen var så svår att komma in i så jag lämnade tillbaka den...helt annorlunda än små citroner gula tex...  Åse av Denise (rudberg??...)någonting är med jätte bra...alla hennes böcker. Jenny S ,Matilde...rekomenderas.  kramkram

  SvaraRadera