tisdag 29 juli 2008

Nya böcker

Idag fick jag hämta ut ett paket. Paket är alltid kul att hämta ut. Det var ett bokpaket från Adlibris, som väntade på mig. Som lärare händer det ofta att jag kikar bland barnböckerna i bokaffären, särskilt när det är bokrea. Så är det även hos internetbokhandlarna. Arbetsskada? Hem kom iallafall Sofis Blomsterexpedition. Det är en bok fylld med fina bilder med lättförstående faktatext om blommor. Jag tror även att jag kan lära mig ett och annat i den, men kommer främst använda den i jobbet. Sedan hade jag även beställt Hallon och hat av  Eva Swedenmark och Annica Wennström. Det är en tredje fristående del. Jag har tidigare läst Smultron och svek och öven Vinbär och vemod av samma författare. Eftersom jag tyckte om dem, så hoppas jag att jag kommer gilla Hallon och hat. Jag hade även klickat hem Åse av Denise Rudberg. Eftersom jag gillar Rudbergs sätt att skriva, så hoppas jag att jag kommer gilla denna bok.


Om du är medlem på Gratisbio.se, så får du 7 % av köpesumman i poäng hos Adlibris. Om du dessutom blir medlem via mig, så får du 75 startpoäng. Passa på ~bli medlem!

9 kommentarer:

 1. sv: okej, det var väldigt fint iallafall ;) jag är lite av en experimenterande nybrjare så jag försöker snappa upp så mycket information jag kan :)

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Ser ut att vara bra böcker, har ej läst någon av dom....

  Nej, jag har inte kunnat kommentera hos dig, var nåt knas med min URL-adress, den funkar hos andra men inte hos dig....få se nu hur det går.

  SvaraRadera
 3. Men, nu strular det igen för mig hos dig!

  SvaraRadera
 4. De där "bärböckerna" vad är det för typ av böcker? Romaner, kärlekshistoria eller deckare?

  SvaraRadera
 5. kul boktips! ha en trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 6. Svar till Synne: "Bär"böckerna är så kallade romaner. Tack snälla du för alla dina kommentarer!

  SvaraRadera
 7. Hej igen.

  Ska försöka finna dina bärböcker i en bokhandel nästa gång vi far över gränsen och handlar.

  Då får vi en anledning att åka till Arvika hehe...  Att jag fixade länka är helt och hållet Cattis förtjänst.

  http://livetsomar.blogspot.com/

  Här funkade det inte att länka hehe....  Jag är född och uppvuxen i Norrköping. Gått i skolan där. Men min mor är norska och pappa svensk.

  Vi, maken och jag flyttade från Västerås i november-96 till Langevåg utanför Ålesund. Där har jag mina mostrar och morbröder, samt en flock med kusiner. Fick dessverre bara ha min mormor kvar knappt ett halvår efter att vi flyttat dit.

  Bodde på kusten fram tills för 5 år sen då vi flyttade ner till Kongsvinger.

  Men saknar havet, fjället och fjordarna....

  Saknar doften av tang och tare hehe...

  Men så är det här i livet. Man kan inte få allt.

  Därför så gillar jag dina västkustbilder så enormt mycket. Då får jag lite havskänsla igen....

  Storkramen vännen.

  Synne.

  SvaraRadera
 8. När man får hämta ett bokpaket då är det fest ;)

  SvaraRadera