onsdag 6 augusti 2008

Fågelbovägen 32Ni anar inte hur lång tid det tog för mig att ladda upp denna bild. Det är tröttsam, när det strular.

Jag har läst ut boken Fågelbovägen 32 av Sara Kadefors. Jag tyckte om boken, för den var lättläst och hade en trevlig handling. Boken handlar om Karin, som är läkare och om hennes familj. Karin tar emot Katerina, som är en flykting från Moldavien, på sin mottagning. Karin erbjuder hennes hem som fristad. Katerina börjar jobba som hushållerska hos Karins familj.  Det är en engagerande roman på så vis att man vill gärna diskutera innehållet/ämnet med någon. Jag ville hela tiden fortsätta läsa boken, men jag saknade ändå någonting. Några happenings hade inte varit fel. Boken får 3 stjärnor av 5 möjliga.

Hade det nu inte tagit sådan himla lång tid för mig att länka till en bokrecension, så hade jag gjort det. Vill du veta mer om boken, gör då en egen sökning.
Nu ska jag alldeles strax iväg för att köpa nya vindrutetorkare. De jag har är jätteslitna. Det är ingenting roligt att köpa, men det är ett nödvändigt ont.


11 kommentarer:

 1. oh den har jag läst! den e bra ;)

  svar; ja jättegott fika!

  SvaraRadera
 2. Var gärna med och tyck till i min blogg om jag är snyggast med eller utan glasögon. // Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Svar: Jag är förskolelärare, kollega till Ninni.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Och tack för att du nu lärt mig hur man stavar till recension. Jag har nu lagt min röst på dig. Händer det något speciellt om du hamnar i topp eller är det bara känslan man att vara i topp man vill åt.

  SvaraRadera
 5. Hej!  Lägg gärna till din tävling hos oss så får den mer publicitet. Går snabbt och smidigt.  /Bloggtävlingar.se

  SvaraRadera
 6. Nu har jag röstat på dig, hoppas att du röstar på mig! ;o)  Kram Sus

  SvaraRadera
 7. Svar till Ulla: Nej, man får inget pris för att man för att man ligger i topp. Men däremot är det kul att vara bland de tio, som har fått flest poäng. Hoppas att du gav mig en röst för att du gillar min blogg. TACK!

  SvaraRadera
 8. En bra bok ialla fall.

  Det kostar att ha bil, men du kan köpa billiga torkarblad på Biltema.

  Kram mig.

  SvaraRadera
 9. Har nu röstat på dig i dag igen! Tack för din röst!

  /Sus

  SvaraRadera