torsdag 27 november 2008

Advent

Idag ska vi fira första advent i kyrkan med hela skolan. Fattar ni - FÖRSTA ADVENT! Jag fattar det inte att det redan är! Visst är det några dagar kvar till söndag, men ändå. Varför vi firar det idag och inte imorgon beror på att vi har baddag imorgon. Jag tycker att det är en fin tradition att gå till kyrkan för adventsfirande och på våra avslutningar. Annars är jag väldigt dålig på att besöka kyrkan.
Hur ofta besöker du kyrkan?13 kommentarer:

 1. Tack så mycket!

  Tyvärr kan jag inte påstå att jag går i kyrkan särskilt ofta. Det är väl typ på dop, begravning och bröllop...Lycka till iaf ;)

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! Förr gick jag mer i kyrkan, nuförtiden går jag bara när det är bröllop, dop, begravning och konfirmation.

  Svar: Jag har inte hunnit lyssna på skivorna. Men kan inte tänka mig annat än att de är bra.

  SvaraRadera
 3. Går inte så ofta i kyrkan men på måndag ska min dotter börja på kyrkans dagis, så det kommer nog att bli lite mera med det kyrkliga i framtiden :) Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det en fin tradition att fira advent i kyrkan. Då är liksom julen igång på nått vis.

  Synd bara att det finns krafter som vill frånta oss våra advent och jultraditoner här.

  Ska inte gå in närmare på det här. Jag tror du vet vad jag tänker på.  I kyrkan går jag nog inte ofta nej.

  Bara vid större anledningar.

  Sjöng i kyrkokören som "ung" hehe.

  Ha nu ett fint firande. Njut lite åt mig med.

  Kramen Synne.

  SvaraRadera
 5. HAllå!

  HAde sovmorron idag för jag ska jobba hemifrån. Nyss ringde en elev och frågade avr alla var nånstans, hihi.

  Det är alltid nån som missar att det är studiedag.

  Ha en fin dag.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för besöket i min blogg! :)  Jag besöker nog aldrig kyrkan men jag minns då jag fortfarande gick i skolan. Det var så mysigt att sitta i en gammal kyrka som luktade gott och äckligt på samma gång. Alla levande ljus och lugnet. Det saknar jag faktiskt.

  SvaraRadera
 7. Hej!  Klarade körkortet idag trots stoooor nervositet!:)  Tack så mycket!!

  SvaraRadera
 8. Ja, tänk att det redan är 1 Advent. Tiden går så otroligt fort.

  Själv går jag aldrig i kyrkan.

  Det beror nog på min barndom som skrämt bort mig från kyrkor och allt vad det innebär ;-)

  Ha det så gott

  SvaraRadera
 9. När jag måste. Nu på onsdag ska jag åka med treorna till kyrkan. Får se om jag får komma in, jag har precis gått ur kyrkan. Jag tyckte årsavgiften var för dyr. Den ligger ju på 3500:- om året. De kan man lägga på ett gym istället.

  Ha det gott.

  SvaraRadera
 10. låter jättemysigt att fira advent i kyrkan! det brukar alltid bli en lite speciell stämning där :) i högstadiet firade vi alltid julavslutningarna i katolska kyrkan faktist. väldigt fint var det!  Guitar hero är ett måste att prova! Så himla kul, och man blir helt fast :D

  SvaraRadera
 11. Åh redan första advent ja.. kom på att ja måste ta upp ljusstaken från källaren :)

  SvaraRadera
 12. Inte ofta man besöker kyrkan.

  Sist var på Halloween för att hedra min bästa vän. Annars blir de inte ofta tyvärr, de är ju jätte mysigt!

  SvaraRadera