tisdag 2 december 2008

Julklappar


Idag har jag köpt mina tre första julklappar. Det återstår ett par stycken. Att köpa julklappar till syskonbarnen är enklast, iallafall så länge de inte är några tonåringar.  Jag har också upptäckt att det blir svårare och svårare att komma på vad man själv vill ha i julklapp. Presentkort fungerar ju alltid, men det är kanske inte alls så kul för givaren att ge. Jag tycker om att få presentkort på kläder (MQ, Esprit, JC och sportaffärer) och på IKEA. Böcker är också alltid kul att få. Det är något särskilt med att bläddra i alldeles nya böcker. Sedan är det roligt med upplevelsepresenter och att få smycken. Sängkläder och badlakan slits och kan bli fula i tvätten efter ett tag, så sådant är också något jag gillar att få. Jag blir glad för vad jag än får. Jag och sambon har bestämt att i år ska vi inte ge varandra för så mycket. Det får bli något litet.

Vad önskar du dig i julklapp?

9 kommentarer:

 1. Jag hade oxå prolem med blogg.se imorse.

  När det gäller julklappar så håller jag med dig. Det blir svårare och svårare att veta vad man vill ha. I år blir Londonresan mannen och min julklapp till varandra

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :) Din blogg är också jättefin! :)

  SvaraRadera
 3. Det här med julklappar är svårt. Vi köper något gemensamt till varandra och så får barnen julklappar. Mår inte bra av denna julstress som det blir att springa runt i affärer i sista minuten. Jag önskar mig upplevelsepresenter mer nu en resa som man kan ge till varandra eller spa eller massage. Men visst är det skönt när julstressen lägger sig och när man är klar med alla julklappsinköp. Ha det gott/tussegumman

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Ursäkta att jag inte hunnit svara dig!

  Jag satt på tåget upp till Örebro! Himla mysig stad!

  By the way... en resa till maldiverna hade ju inte suttit fel i julklapp men det lär jag nog inte få. Så det får bli något tråkigt.. Presentkort på IKEA så jag kan köpa ett nytt kök...

  SvaraRadera
 5. Godmorgon!

  Åh, julklappar, ska man fixa sånt redan? Hihi

  Vi är alltid ute i sista sekunden för vi får aldrig några förslag av barnen och vi kan inte komma på nåt bra längre.  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 6. God morgon! Ja blogg.se var inget kul alls igår då jag försökte!

  I julklapp önskar jag med Beckhams parfym samt en ny träningsoverall!Samt ett rikt liv med dom som står mej nära så klart!Presentkort är alltid kul att få så klart!

  SvaraRadera
 7. Oj, bara två veckor. Kanske är dags att ut och handla lite paket till ungarna. Hihi

  Ha en toppendag!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hade jag sett frågan igår, så hade nog svaret blivit: En strulfri blogg!! ;-))

  Jag har suttit ensam så många jular, men nu har jag sonen med familj nära, så jag är överlycklig att vi kan umgås på jul....det räcker nog för mig L

  SvaraRadera
 9. Jag önskar mig faktiskt inget alls i år. Ja, det skulle väl vara lite pengar då.

  SvaraRadera