lördag 14 februari 2009

BröllopsGuiden


Jag köpte tidningen BröllopsGuiden igår. Den väntar fortfarande på att bli läst, men jag bläddrade lite grand i den nyss. Tidningen tipsade om bloggande brudar. Få se om jag kan finna dessa bloggar på nätet. Webadresserna stod nämligen inte med i tidningen. Lite surt.

20 kommentarer:

 1. är det av någon speciell anledning du vill ha tag i bröllopsbloggar?  Svar: Du det varierar sig, ligger runt 100 unika besökare men hade mera då jag var mera aktiv då låg det närmare 200 unika besökare per dag...bloggar för att det är kul och har inte haft ambitioner att bli en stor blogg fast...man blir ju glad att folk är inne och läser. Jag kan iaf förstå att många av mina besökare kommenterar i min blogg och det är skoj.  Du då? Många, många fler skulle jag tippa på :)  Önskar dig en trevlig kväll, denna vår alla hjärtans dag :)

  SvaraRadera
 2. Jättebra tidning, fick massa bra tips till vårt bröllp.

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 3. Svar till Lena: Jag trodde att du hade många fler besökare, eftersom jag sett dig på Mest Aktiva-listan en längre tid här: http://webblogg.se/ . Själv brukar jag oftast ha 200-400 unika besökare per dag.

  SvaraRadera
 4. Svar: Jag förstod att du inte låg ner när du fotade, det var ett skämt från min sida. ;-)

  Går du i giftastankar?

  SvaraRadera
 5. kul med bröllopstidningar! jag hoppas du hittar de där bloggarna.

  SvaraRadera
 6. jag vet! Just nu ar jag i England men det ar lika mkt sno har...

  SvaraRadera
 7. Ja, visst é han söt :)

  Hoppas oxå han blir frisk snart.

  SvaraRadera
 8. Svar: Hahaha...nja så vidare aktiv är jag nog inte men jag har ju en rad bloggar jag försöker följa och så klart svara på kommentarer och det får jag ganska många....och gör man det på en gång så blir man ju aktiv fast men mer än så är det inte :)  Jag sitter hellre en effektiv stund än många korta :)  Oj, så mnga som följer din blogg! Vad kul :)  Nä, nu ska jag följa melodifestivalen mera koncentrerat...hahaha  Kram

  SvaraRadera
 9. åh, det var farligt gott. :D hihi.  bröllipsguiden. :) sorgligt när man just blivit lämnad av sin fästman. men kul. ska du gifta dig?

  SvaraRadera
 10. nej. den finns kvar än.

  men det fungerade helt enkelt inte.

  sorgligt men så är livet. :(

  SvaraRadera
 11. Hoppas att du en dag får ta del av alla tips och inspiration i bröllopstidningen! =)

  (För jag tror att du inte är gift - än...)  Jag ville bara hoppa in här och säga att det te och choklad som jag vann smakade jätte bra! =)

  (Jag har ett litet smakprov på dagens blogg.)

  SvaraRadera
 12. Kikar in :)  Stod precis idag och kollade på den tidningen och tänkte köpa den :)  Otroligt fin blogg har du.  Trevlig fortsatt alla hjärtans dag vill jag önskar dig.

  kram

  SvaraRadera
 13. Den där tidningen är nästan ett "grundkrav" när man ska gifta sig :D Om man inte redan har allt planerat och färdigt vill säja?! hehe

  Kramar

  SvaraRadera
 14. Nämen! Har jag missat något? Ska ni gifta er? ;)

  SvaraRadera
 15. Hejsan !!

  Kikar nyfiket tillbaka;)

  Rolig och fin blogg du har!!!

  Kram på alla hjärtans dag

  SvaraRadera
 16. När vi skulle gifta oss slukade jag alla dessa tidningar för att leta efter inspiration och dom var faktiskt jättebra! Känner ni att det börjar bli dax? Vi väntade tills vi hade vart tillsammans i 20 år, då slog vi till! Bland det bästa vi nånsin gjort ska tilläggas, verkligen jättekul!

  SvaraRadera