tisdag 7 april 2009

KonsultationIdag har jag varit på konsultation. Visst låter det flott? Det ingår i priset av en bruduppsättning. Jag blev "skissad i håret". Frisören prövade sig fram i mitt hår, för att försöka finna något som jag var intresserad av.  Hon var jätteduktig och jag tror att det kommer att bli bra. Jag blev även provsminkad. Så svårt det är att veta hur man vill ha det, när man inte sminkar sig i vanliga fall. När jag ska på fest blir det på sin höjd mascara, ögonskugga och läppglans.


Jag har införskaffat mig hårinpackningsmedel idag. Det var var minsann första gången. Att göra en inpackning blir en ny erfarenhet för mig. Är det någon av er som har använt ghd opulence mask? Jag följer instruktionerna här, så det ska inte vara några problem. Det kändes lite lyxigt att få inpackningen i en ask. Om ni vill, så kan ni få se bilder på hur jag såg ut efter konsultationen senare idag.

18 kommentarer:

 1. Hallå tjejen.
  Ser att du är tillbaka nu och det är gott.
  Hoppas det blir ordning så du får tillbaka din blogg helt och fullt.
  Man blir ganska arg på sånt där.

  Hoppas det är bra med dig annars. Här sitter förkylningen fast. Blir sjutton inte av med den.
  Ska försöka komma ut en sväng nu ialla fall.
  Ha det gott och jag ser fram emot mera planläggning till den stora dagen :D
  Kram Synne.

  SvaraRadera
 2. Svar: Ja, den är superfin! Nu fattas det bara film sen kan jag börja använda den :)

  SvaraRadera
 3. Gud vad kul....vill också gifta mig när jag läser om allt roligt och inkluderar ett bröllop!
  DU kommer säkert bli jättefin i både håret och ansiktet!
  KRam

  SvaraRadera
 4. sv; hehe ja men det hoppas jag =) Men man kände sig lite dum efteråt när jag väl kom på mig själv, men ett gott skratt fick jag iaf =)

  SvaraRadera
 5. Ja men det är väl klart att vi vill se hur du såg ut! :)
  Det är alltid trevligt ju. Kram /Clinen

  SvaraRadera
 6. sv: Ja, visst är den söt :D

  SvaraRadera
 7. Det är kul att bli stylad,särskilt inför ett bröllop!!

  Nej du,FK är inte samarbetsvilliga för 5 öre. Det är bedrövligt att ha med dom att göra!

  Angående min design så är bakgrunden från en "sån där bakgrunds sida".
  Det går ju inte att koda själv som man vill på blogspot.

  Men foto och annat på sidan är "mitt eget"!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 8. Å, vad spännande med bröllopsplaner!

  Tack för kattnamnstipsen!

  SvaraRadera
 9. Vad härligt det låter! Spännande med alla förberedelser inför dagen D!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Vad roligt! Jag var på konsultation för ett par veckor sedan och blev supernöjd, känner mig inte ett dugg orolig på den fronten inför bröllopet! När är det bröllopet går av stapeln?

  SvaraRadera
 11. Var finns den hårgrejen att köpa?

  SvaraRadera
 12. @Elin Olsson: Hårinpackning kan man köpa hos de flesta frisörerna och även där det säljs schampoo.
  Bland annat här kan man köpa hårinpackning:
  https://www.bellbox.se/start.asp

  SvaraRadera
 13. [...] I tisdags var jag på bröllopskonsultation. Då fixades det i mitt hår och ansiktet sminkades. Vi testade oss fram och diskuterade hur jag vill ha det den dag jag gifter mig. Efteråt fotade min sambo mig i ateljén. Så här såg jag alltså då efter konsultationen, men det är inte exakt så jag kommer att se ut på bröllopsdagen. Men en variant av det kanske. Det jag vet är att jag inte vill ha uppsatt hår. Dels har jag inte så långt hår och dessutom känner jag mig inte bekväm i att visa nacken bar. [...]

  SvaraRadera