tisdag 7 juli 2009

Min drömoutfitMin brudklänning, jag blev så nöjd med den! Jag hade tänkt först att hyra en brudklänning, men butiken Brud & Fest i Alingsås sålde endast sina. Expediten verkade vara väldigt pålitlig, så jag litade på henne när hon sade att hennes klänningar kostade lika mycket att köpa som att hyra inne i Göteborg. Jag provade kanske fyra eller fem klänningar innan jag bestämde mig för vilken jag skulle ha. Den satt perfekt över bysten och midjan! Framförallt satt den perfekt på.  Klänningen behövde endast läggas upp på längden. Axelbanden syddes också fast. Jag köpte också mina skor och väska hos Brud & Fest. Ett tag trodde jag att jag skulle behöva byta skor under festen, men det behövdes inte alls. Jag hade hunit gå in dem så pass att de satt bekvämt på under hela bröllopsdagen. Om du bor i Göteborstrakten och funderar på att gifta dig, så kan jag varmt rekommendera Brud & Fest. Där fanns många klänningar att välja emellan och butiksinnehavaren var väldigt serviceinriktad och kunnig!

PS. Idag är det två år sedan! DS.

19 kommentarer:

 1. Snygg klänning. skönt när man är nöjd.
  Det är en dag man alltid minns.
  Kram Ingrid

  Ovesholm ligger 1 mil från Kristianstad

  SvaraRadera
 2. Svar:
  Ja den blev väldigt bra!

  //Dennis

  SvaraRadera
 3. *Hoppas du får en bra dag*,
  *kram*, http://esth.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Grattis på förlovningsdagen. Och jag såg att ni är gifta nu, gratulerar!

  SvaraRadera
 5. åh snällt att du grattar andra..händer hos dig idag då?

  SvaraRadera
 6. vilken fin klänning!
  sv. tack detsamma :)

  SvaraRadera
 7. Men vilken vacker klänning. Eller, hela allt var snyggt! Förlåt om jag missade det om du skrev, men när ska du gifta dig? :)

  SvaraRadera
 8. @Kimbell: Jag har redan gift mig. Jag gifte mig den 13 juni 2009.

  SvaraRadera
 9. Mmmm som en dröm..som en saga..skön som ingen annan.. en underbar romantiskbrud som bara Junitjejer kan vara..:)

  SvaraRadera
 10. Aha! 070707!!! Så ni var ett utav de paren =) Vi valde helgen innan bara för att ett par kompisar till oss gifte sig den dagen.

  Japp, jag vann. Alltid lite spännande innan.

  Grattis till pappersbröllopsdagen!

  SvaraRadera
 11. tack så mke! Din är också mke fin :)

  SvaraRadera
 12. Okej, då missade jag det med andra ord... Den var gudomligt vacker i alla fall! Måste vara riktigt kul när man hittar en klänning som man verkligen faller för och som sitter som den ska :)
  Grattis!

  SvaraRadera
 13. ååå va den är vacker å vilken brud du va i den:O)

  SvaraRadera
 14. Åh vilka fina kläder du hade på dig! Otroligt vackert & vilka fina bildspel! Verkligen en lyckans dag! Lycka till! Kram

  SvaraRadera