måndag 6 juli 2009

Min makeover


Jag kommer sent att minnas vår bröllopsdag den 13 juni 2009. Den var perfekt rakt igenom! Bröllopsdagen började på Nääs Skönhetsfabrik. Där sminkades jag av en tjej som heter Therese. En jätteduktig och trevlig tjej! Jag blev verkligen nöjd med sminkningen. Jag gjordes också iordning i håret av Linda. En genomgó och sprudlande tjej! Jag ville aldrig ha någon håruppsättning, eftersom jag inte skulle kännas bekväm med en bar nacke. Därför lockades håret lite grand och fick hänga fritt. I håret hade jag även en tiara och blommor. De gjorde verkligen ett fantastiskt jobb på Skönhetsfabriken! Att göra mig till vackrare person måste ha varit ett svårt jobb.

12 kommentarer:

 1. Tack för besöket. Jag hoppas att du får en bra sommar. Många kramar.

  SvaraRadera
 2. Ja dom har ju det=) Vilka fina bilder=)

  SvaraRadera
 3. va kuul :D fin du blev i håret :)!

  SvaraRadera
 4. du är verkligen jättesöt =)

  SvaraRadera
 5. Klart det var ett svårt jobb! Du är ju redan så snygg ju. Men de finputsade bra. ;) KRAM!

  SvaraRadera
 6. Vad har du för bloggdomän? Och hur får du din blogg så snygg? Jag vill med kunna svara på kommentarer direkt genom att trycka på en knapp det det står SVARA eller BESVARA på, men jag måste göra eget inlägg i min blogg för att svara på inlägg och det orkar jag inte så jag svarar på kommentarer i nästa inlägg ist. Kram

  SvaraRadera
 7. @P: Jag bloggar för Spotlife (http://spotlife.se), så det de som har skapat min bloggdesign. Så fprt jag vill ha något ändrat, så ordnar dem det. Min blogg ligger på wordpress.

  SvaraRadera
 8. *Svar*: Hej! :D Tack så jättemycket! <3 Din var också tjusig och stilren, duktig fotograf är du också! ;D

  SvaraRadera
 9. Tack det samma!
  Ja, kyrkan är väldigt pampig och fin =)
  Fin brud du var!!!
  Hoppas du får en bra dag!

  SvaraRadera
 10. kul att du är nöjd över din bröllopsdag...och roligt att få bli sminkad och fixad av dom som är duktiga med det =)

  SvaraRadera
 11. Ja du blev verkligen vacker och det ska kännas bekvämt så du gjorde rätt som valde utsläppt kram Tingeling

  SvaraRadera
 12. Grattis =) Själv var jag den första tärna den 13 juni. =)

  SvaraRadera