lördag 29 augusti 2009

Bra sagt, Katrin!!Jag håller inte med om allt Katrin säger, men i detta videoklipp säger hon flera kloka saker om bloggar. Jag håller med henne! Gör du? Varför slår inte bloggar med rikt innehåll igenom? Många av de stora bloggarna kan vara provocerande, innehållslösa och bara ..... för mycket.

9 kommentarer:

 1. sv. Tack :D

  Nog har hon rätt i en del, men hon är helt fel ute ibland också.. "Kissie, dissie, missie och pussy"? Jag tror hon är fullt medveten om vad dom heter... ;o

  SvaraRadera
 2. har aldrig gillat henne, men det hon säger där håller jag faktiskt med om! :D

  SvaraRadera
 3. sv: hehe okej. nää det gör den tyvärr inte men jag hoppas den kommer fram snart, hihi! :)

  SvaraRadera
 4. Jag håller med henne om mycket av det hon säger!
  Men jag säger som jag sagt tidigare, om jag inte gillar en blogg så hälsar jag inte på där igen! Men jag kommenterar inte det öppet, om jag inte gillar en blogg. var och en får skriva vad de vill !
  Det är som på tv,n stänger av om det inte intresserar mig.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Visst har hon säkert rätt i massa.
  Jag tycker speciellt att det är synd att bloggarna till dessa småbarn blir så stora & iom det tappar tjejerna fotfästet totalt.

  Dock är detta nutidens fenomen & jag tycker det blir lite dumt att vara moraltant bara för att man bloggat i 2,5 år.......

  //SEssan

  SvaraRadera
 6. Varför? Jo, jag tror att fler väljer att läsa en blogg som skriver om fester och stan och så, än att läsa om vilka teckensnitt du fixat till din dator.
  Jag gillar inte de stora bloggarna så värst mycket och läser mest bloggar som bloggar om livet från USA, men jag tycker fortfarande att toppbloggarna är roliga att läsa. Kenza är väl en blogg du räknar till en blogg med rikt innehåll, men även hon skriver om fester och så och det ger läsare. Hennes utseende är inget som får henne att tappa läsare heller.

  SvaraRadera
 7. @T.J.: Jag syftar inte till inlägg om fester, utan det jag inte gillar är att en del bloggare gör bort sig själva. Som t.ex. Debbie gjorde här på McDonalds: http://www.youtube.com/watch?v=wWarvp3Shd0&feature=player_embedded
  Hur moget är det att skrika bög efter någon?

  SvaraRadera