tisdag 4 augusti 2009

Höjdarnas höjdare

Här kommer det några bilder från gårdagen på Liseberg. En del av bilderna är tagna under repetitionen och några från själva sändningen. Lasse Holm med gänget bakom Diggiloo var med i gårdagens Allsång med Lotta. Åtminstone live, blev det en succékväll. Vilka duktiga artister!!
Här har vi schlagerskrivaren själv, Lasse Holm, och Niklas Strömstedt. Killen längst till höger heter Magnus Johansson. Efter att ha läst på, så vet jag att han är en duktig trumpetmusiker. Här framför artisterna låten Tingeling

Ola och Brolle. Thomas Petersson var helt underbar som Caroline af Ugglas och Malena Ernman. Här kunde man inte hålla sig för skratt. Mojje och Niklas Strömstedt. Arja Saijonmaa framförde bland annat en ny låt. Jag hoppas man kommer få höra mer av den.

Arja tog med sig en "hund" in under låten Tingeling. Sara Löfgren sjöng också helt fantastiskt. Här sjöng Jessica Andersson en ny låt skriven av Niklas Strömstedt. Låten heter Precis där du hör hemma och är otroligt vacker!

Jag kan bara säga att det var väldigt trevligt att vara med under Allsång med Lotta. På TV har jag alltid uppfattat Lotta som skrikig och lite pervers, men så upplevde jag inte henne alls live på Liseberg.

11 kommentarer:

 1. Kanske också ska försöka sig ta sig dit en dag? Har ju gulpass ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Va mysigt bloggen din är nu! Älskar din header :) Jättefin!
  Ja det var mumsigt med caesarsallad :)

  SvaraRadera
 3. svar: det är jag på bilden, så tack :)

  K R A M I S : )

  SvaraRadera
 4. sv: Ja jag hoppas verkligen den är bra :)

  SvaraRadera
 5. Kan tro det var en riktig helkväll!! Ser absolut mysigt ut även på Tv. Sen är det förstås en helt annan sak vara där live!! Riktigt bra familjeunderhållning.

  SvaraRadera
 6. åhh tack så mycket , du har också en jättefin header :) allt bra ?

  SvaraRadera
 7. Tack snälla du :)

  Där hade jag velat varem! Love schlager!

  Kram till dig :)

  SvaraRadera
 8. Hejhej!
  Hm...fråga mig inte hur jag hittade till din blogg, men på nåt sätt blev det så. :) Vad skoj att vara på "Lotta på Liseberg"! Och se Diggiloo-gänget! Var på Diggiloo tidigare i sommar - och jäklar vad bra de var!! Särskilt Ola, Brolle och Tomas Pettersson! Men de andra var inte dumma de heller. :) Har bestämt mig för att gå på Diggiloo VARJE sommar! Frågan är om de kan toppa årets artister...

  SvaraRadera
 9. Vi såg också detta på TV och vi gillade det jätte mycket.
  Roligt, underhållande. Dessa fina artister såg vi i Ovesholm där de hade Diggiloo.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 10. [...] där du hör hemma med Jessica Andersson först. Jag trodde första gången jag hörde den (under allsången med Lotta på Liseberg) att Niklas Strömstedt hade skrivit BÅDE text och musik. När jag fick höra Right Next To The [...]

  SvaraRadera