tisdag 4 augusti 2009

Lotta på Liseberg

Under nästan hela dagen har jag varit på Liseberg med min mamma. Vi gick in ca kl. 13.00. Vi gick direkt mot Stora Scenen där allsången med Lotta Engberg skulle vara. Jag trodde att det bara var att gå och välja plats, men det var avspärrat. Vi stod tillsammans med många andra människor vid avspärrningen en lång stund (ca 1,5 timme) innan vi blev insläppta. Alla rusade sedan in, så chanserna att få en av de platser vi helst ville ha försvann sin kos. Men vi fick väldigt bra platser ändå. Vi satt på sjätte raden framifrån, så det gick att att ta många bra bilder med systemkameran. Nu gäller det att plocka bort en del, eftersom det är onödigt att spara ca 400 bilder från kvällen.

Vi satt ju bänkade i ca 5,5 timmar, förutom den tid man gick och åt, innan själva direktsändningen började. Jag lovar att tiden bara rusade iväg. Det var säkert för att det hände en massa under tiden. Artisterna repeterade och vi fick vara med under generalrepetitionen. Man hann ju se artisterna osminkade och vilken skillnad det blev med smink i ansiktet och hårspray i håret.

Se vilken skillnad det blev på bara Lotta!

Fler bilder från allsången kommer.

24 kommentarer:

 1. Hej där! Ja tänk vad smink gör för en människas utseende! Man känner ju inte igen Lotta utan sminket. Jag har aldrig varit där, men däremot på Skansen och Allsången där ... kom dit mitt på dagen och nog var det fullt med folk redan då, som hade med sig korgar med mackor och dricka och bara satt och lyssnade på artisternas rep.
  Säger hej då och ha det så bra - kram från Piteå.

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad på före och efterbilden!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt att få se det live.
  Otrolig skillnad vad smink och hår kan göra.
  kram kram Lina

  SvaraRadera
 4. Hade jag vetat var ni satt så hade jag kollat extra noga.

  SvaraRadera
 5. va vacker hon är när hon är naturlig, verkligen en skönhet även utan spackel.. som man kallar det.

  jo tack.. känns skönt att ha lite backup när man får dåligt. kramar

  SvaraRadera
 6. sv: Tack för din kommentar, ja jag tror jag var för snabb när jag sa att jag skulle ta en paus, men jag ska nog blogga för min egna skull (:

  SvaraRadera
 7. Åh vad roligt, riktig sommarkänsla! =)
  Med makeup kan man trolla minsann. =)
  Tack så mycket, ett år närmare 30..fortfarande singel..haha..

  SvaraRadera
 8. Oj ja, som natt & dag...

  Detta vädret gör mig GALEN!
  ha en bra dag

  kram Anna

  SvaraRadera
 9. Tack:) Din blogg är med beauty:)

  SvaraRadera
 10. Jösses vilken fövandling Lotta gick igenom. Kan dom göra samma underverk för mig tro?? :o)

  SvaraRadera
 11. sv: tack så mycket :) fin blogg du har!

  SvaraRadera
 12. hiihi vad kul att du fick tag på före och efter bilder =) smink gör verkligen mycket!

  som det ser ut nu kommer jag inte fortsätta på mammabloggarna, nej =)

  kram!

  SvaraRadera
 13. tack så mycket ! :)
  Fin blogg du har ! Kram :)

  SvaraRadera
 14. Föresten gör du headers till bloggen ? ;)

  SvaraRadera
 15. Nej nej, jag är inte gravid :) är bara en hejare på att spänna ut magen,speciellt då jag fått i mig mjölk för jag tål inte laktos speciellt bra.... och den där dagen var en sådan dag.

  SvaraRadera
 16. Hej Junitjejen!

  Vilken förvandling på Lotta!! =)

  Besök gärna min blogg, http://pearldesig.blogg.se

  Jag tillverkar unika och trendiga armband. Vackra och exklusiva!

  Välkommen in! =)

  Kram från Sandra

  SvaraRadera
 17. @vicks: Nej, jag gör inga headers till bloggar. Min har Spotlife skapat.

  SvaraRadera
 18. @Fru Evelina: Jag har själv tagit bilderna på Lotta Engberg. Texten har jag lagt till i photoshop.

  SvaraRadera