lördag 15 augusti 2009

Läs noga på skyltar

Ibland läser man inte vad som står på skyltar. Man känner igen skylt på utseendet, men man läser den inte på riktigt. Systembolagets logotyp känner vi ju igen. Skulle de byta ut en eller flera bokstäver mot några andra, så skulle vi ändå läsa Systembolaget. Eller?På väg hem från jobbet, så låg jag efter denna bil en liten sträcka. Jag tyckte det stod Körövning på skylten. Det tyckte jag såg konstigt ut, eftersom det brukar stå Övningskör. Att det heller inte stod Körövning tog en stund att se. Vad bokstaven ′n′ skulle göra där istället, förstår jag inte. Varken ordets innebörd eller själva ordet blev roligt.

8 kommentarer:

 1. Jag personligen tycker att alla är väldigt goda men favvisarna är fläder och svartvinbär =)

  SvaraRadera
 2. hah ja de va ju lite smått kul ;D

  SvaraRadera
 3. Men gud va weird...! 0_0

  Tack för att du gillar min blogg! :D

  SvaraRadera
 4. hahaha vad ska det betyda då? :D

  SvaraRadera
 5. Tack för adressen, tror att jag redan fått den av dig en annan gång, men jag har hade slarvat bort den.

  Ja du Thaimaten i Floda är riktigt god, och personalen är är superduper trevlig.

  Ha en fin Lördag.

  SvaraRadera
 6. vilket kön är det dom ska öva på tro ??
  Kram Ingrid

  SvaraRadera