fredag 14 augusti 2009

Ingen fredagskyckling


Det blir ingen kyckling här hemma ikväll. Efter att ha sett dessa videoklipp, så blev jag heller inte så sugen på det. Men jag vet inte heller riktigt vad jag ska tro. Djurens Rätt är Sveriges största djurrättsorganisation. Vad jag förstår vill de helst att man inte äter kött överhuvudtaget, utan helst vegomat. Jag vet därför inte om videoklippen är helt sanna. Vad tror ni?

8 kommentarer:

 1. Sv: självklart, har lagt in bilder förut, men ska lägga in mer sen. ;) ♥

  Ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera
 2. Nee jag tycker inte helelr att de finns någon speciell..

  SvaraRadera
 3. Vågar faktiskt inte se klippen... men har många gånger funderat starkt på att sluta äta kött. Men jag vet inte :) Ett ämne värt att diskutera dock!

  Ha en mysig kväll! <3

  SvaraRadera
 4. nej det är inte äkta silver, metall med silverplätering bara. du kan beställa dem på min blogg http://heyli.blogg.se/2009/august/bestall-ett-namnarmband.html eftersom jag gör dem själv :) men just nu har jag inte så mycket material, men det kommer :)

  SvaraRadera