torsdag 13 augusti 2009

Min vigselringJag tycker det inte var länge sedan vi hämtade min vigselring. Nu har jag redan haft den på i exakt två månader. Jag känner mig väldigt nöjd med min ring. Den är väldigt fin med sina 7 stenar och den sitter skönt på fingret ihop med förlovningsringen. Jag funderade ett tag över mitt val av vigselring, eftersom man faktiskt ska ha den livet ut. Det är inte alls samma sak som att skaffa sig en ny tröja. Det är ok att tröttna på ett klädesplagg.

17 kommentarer:

 1. Sv: Haha, ja det doftar ljuvligt i hela lägenheten. Kantarellpajer hör till livets bästa. Nu ska vi hugga in:)

  SvaraRadera
 2. Den är super fin! Förstår att du är nöjd med den=)

  SvaraRadera
 3. Jättefin ring!
  Tack för den långa kommentaren på min blogg! Jag känner att jag med mitt inlägg tänker helt rätt.
  Det där med att äta frukost på t-banan, så sant som det är sagt. Det har nästan blivit en populär grej att göra. Knäppt men sant. Som att ju mer stressad man är, desto bättre. Hua!
  Jag har alltid gillat storstadens fläkt. Att kunna gå ut på tuffa ställen och ta en öl efter jobbet t ex. Men ju äldre man blir, även om jag inte är lastgammal, desto mer ändras värderingarna. Mina iallafall. Och det händer bara mer och mer otäcka saker. Jag blir hellre angripen av en älg än våldtagen av en dåre - ja du förstår vad jag menar.
  Min tid kommer, den SKA komma då jag lämnar storstaden!

  SvaraRadera
 4. Klart att du är nöjd med din ring, den är ju mycket snygg.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 5. jisses va fin ring! förstår att du känner dig nöjd med den. =)

  SvaraRadera
 6. Oh vilken ring! Nu blev jag avis. ;)

  Ja de små söta liven jag kokade till ska också intas på lördag. Blir smarrigt värre! :)

  SvaraRadera
 7. Svar: Tack :-D Ja, visst var det fint med de rosa blommorna.

  Vilken jättefin ring förresten!

  SvaraRadera
 8. Den är jättefin!!!

  SvaraRadera
 9. Den är såå fin ringen! Förstår fullständigt att ni valde den.

  SvaraRadera
 10. WOW!
  Vilken underbart vacker ring!
  Kramen

  SvaraRadera
 11. Tycker att det var ett riktigt bra val. :D Jättefin ring.

  Svar: Jodå pajen smakade som en god paj brukar göra: goooott ^^

  SvaraRadera
 12. Åhh vilken underbart fin ring! Precis en sådan jag letar efter! Vart har du köpt den?
  Mvh Jessica

  SvaraRadera
 13. De flesta guldsmeder kan ordna en sådan ring som du helst vill ha. Beskriv hur du vill ha den och gå till vilken guldsmed som helst. Min svärfar har gjort ringen åt mig.

  SvaraRadera