fredag 14 augusti 2009

Ett gott skratt

Jag var iväg och handlade tidigare. När jag kom hem, så bad mannen mig att gå ut med hunden. Visst kunde jag göra det! På ett skämtsamt sätt bad jag honom att ta fram kläder, som jag kan ha på mig imorgon. Han tog mig på orden, för när jag kom in efter promenixen, så hängde det kläder på dörren. Maken hade till och med valt ut vilka trosor jag skulle ha. Jag fick mig ett gott skratt! Maken är allt en kul prick.

7 kommentarer:

 1. Haha, underbart med såna initiativtagande killar =)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kläder han hittade, du kommer att bli så fin kortet imorgon!

  SvaraRadera
 3. Med bra smak dessutom.
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Bra att ha ett smakråd hihi....
  Han hade inte heller någon dålig smak ska jag säga.
  Vilken färg på trosan valde han till de där kläderna?
  Gick de i samma färgskala månne.
  Hoppas första veckan på jobb har gått bra.
  Nu får du njuta helgen. Här blir det jobb hela helgen.
  Typiskt om det nu blir sol....
  Ha det gott.
  Klems Synne.

  SvaraRadera
 5. Hej på dig! vad skoj att du gift dig, så vacker din header blivit! Åååååh, smälter, hihi :) Ville bara ställa lite frågor till dig, om det är okey? :9 Hur många ebsökare har du per dag? Hur fick du ha ''se''? Hur fixade du reklam? :)

  ha det så jätte bra!

  SvaraRadera
 6. @Lisa [ENDASTLISA]: Min domänadress har Spotlife fixat åt mig. Jag ingår i bloggnätverket Spotlife, nnämligen. Det är även de som har ordnat annonserna. Min design fixar jag heller inte själv. Jag har inte så många besökare per dag. Min blogg är inte så stor eller kända. Jag har väl ca 400 unika besökare per dag. Du då?

  SvaraRadera
 7. @Synne.: Nej, trosorna gick inte i samma färgskal, utan de var mörkblåa. Det blev varken byxorna eller trosorna idag, utan jag valde andra. Dock tog jag den blommiga blusen.

  SvaraRadera