tisdag 11 augusti 2009

Smink förändrar!


Efter att se hur stor förändring smink kan göra, så blir jag också mer intresserad av smink. Jag känner att jag vill lära mig mer. I sminkväg äger jag endast ögonskugga, mascara, läppglans och nagellack. Jag vet inte ens om jag använder rätt färger. Är det någon av er som har gått på sminkkurs hos MakeUpStore? Ger den någonting eller går den endast på att de vill sälja, sälja?

13 kommentarer:

 1. kan tänka sig mkt smink kan ändra mkt :D
  Mina 2x senaste inläggen är om åsikt för mobbning.Om du ej har nånting annat för dig, tycker jag du tar en liten stund och läsa dessa.Dem är läsvärda. Om du tycker dem är så pass bra, får du hemst gärna länka till andra. vill att många kan få hjälp av det här fasanfulla mobbningen.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du tyckte det, titta gärna in igen.

  SvaraRadera
 3. jaa visst e den =) Helt underbar =)

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har gått makeup-kurs, och även en kurs i färgpass!
  Nu för tiden har jag bara varma färger, och lärt mig skillnad på kalla och varma färger, det gäller att få rätt färg och nyans på sminket med.
  Jag använder mitt färgpass när jag är osäker eller att expediten inte kan!
  Kramen!

  SvaraRadera
 5. Jag har varit hos Make Up Store.
  En sån där "kurs" för 495 när man får köpa varor för det priset oxå.
  Jag som tycker om smink och så tyckte det var jätteskoj, men om man fick lära sig så mycket vet jag inte. Jo lite tycker jag nog.
  Passa på att göra det när du vill vara extra fin efteråt.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Tack :) Ja, klänningen är verkligen superfin. Såg den när den precis kommit, men köpte den inte som tur var för nu sparade jag 200 kr på att vänta :P

  SvaraRadera
 7. Hej och tack, jag är jättenöjd över datorn, men det är så mkt nytt man måste lära sig med en Mac, så det tar sin tid. =) Men det är bara att skaffa en du också, den är verkligen superfin.

  SvaraRadera
 8. Var du på Lotta när Diggiloo gänget var där? I så fall var vi där samtidigt. Jag har missat en Lotta i sommar. Och visst gör smink skillnad

  SvaraRadera
 9. Sv: Jo, det gör det ju faktiskt. Men jag har ju trots allt växt upp med att kalla det Göteborgskalaset så det får nog heter så i fortsättningen också.

  SvaraRadera
 10. @Ulla: Ja, jag var på allsången på Liseberg, när Diggiloo-gänget var där. Jag och min mamma satt på sjätte raden på vänster sida.

  SvaraRadera
 11. Svar: jaaa, visst är det! :D

  Jag gick på en makeuprådgivning på thebodyshop. Det kostade bara 150 kronor. Makeupartisten liksom berättade om vilka hudprodukter jag borde använda, vilka färger som passade mig och så. :) Visst var det lite "sälja", men inget överdrivet. Jag köpte ingenting efteråt och det kändes absolut okej. :) Så det rekomenderar jag.

  SvaraRadera
 12. Jag vet flera som har gått en, det har kostat kanske 500 kr och sen får man smink till det värdet med sig hem, så det är väl överkomligt!

  SvaraRadera
 13. tipsar om mineralsmink. Nyttigt och skonsamt mot huden, samtidigt som man blir snygg :D

  SvaraRadera