tisdag 11 augusti 2009

Det är inte...
...alltid så lätt att fotografera hund under lek och fart.  Många bilder, som jag har tagit på Yambo har blivit suddiga eller kapade. Svansen har kanske inte kommit med eller så har främre delen av hunden sprungit ur bild. Många bilder har kunnat bli bra, om inte... Undra om det finns hundfotograferingskurser. Hm...

11 kommentarer:

 1. guuu va goo va busig han verkar va å lycklig

  SvaraRadera
 2. Bilderna är ändå underbara!
  Man ser vad han njuter som "fisken i vattnet"!

  SvaraRadera
 3. Ja men jag tyckte du fick till fina bilder iaf :)
  Så det så!

  SvaraRadera
 4. du får gärna läsa och kommentera dem senaste inläggen om mobbing som jag har skrivit. Du kommer inte bli missnöjd.

  SvaraRadera
 5. @TOBBE: Nu har jag fått två kommentarer av dig, där du vill att jag ska kommentera dina inlägg om mobbning. Sådana kommentarer ger motsatt effekt på mig. Måste man kommentera, då tappar jag lusten. Eftersom jag prenumererar på din blogg, så missar jag ändå inte dina nya inlägg. Du behöver alltså inte göra reklam för din blogg på min.

  SvaraRadera
 6. @soffie: Visst ser hunden lycklig ut?! Jag brukar ibland kalla Yambo för LIVSNJUTAREN.

  SvaraRadera
 7. hej. Nej nej menade inte så. kolla på klockslaget. den var nästan 01:30 och jag var trött när jag skickade det där och små slarvade med texten.
  Det jag ville säga va att bara läsa igenom själva inlägget som jag hade slitit och jobbat på för att få ett bra inlägg, men iställe vart det långt men fick ihop en hel del som jag ville att jag kunde dela med mig med andra.!

  SvaraRadera
 8. Hahahah de där bakhasorna känner jag igen!!!

  SvaraRadera
 9. Ååh va gullig! Älskar hundar :)

  SvaraRadera
 10. Roliga bilder.
  Jag tycker dom blir bäst med en hund
  med energi o inte sekunds vila.
  Må väl.

  SvaraRadera