onsdag 12 augusti 2009

Så gott!Igår gjorde jag mig en väldigt god smoothie. Jag tog lite gräddglass med smak av gammaldags vanilj, mellanmjölk, lättyoghurt med vaniljsmak och frysta bär (banan och jordgubb). Allt lade jag i vår blender, så fick den jobba. Ta alla ingredienserna i valfria mängder och häll upp i ett valfritt glas och drick! Jag tror jag ska göra mig en smoothie idag också, för nu blir jag riktigt sugen.

11 kommentarer:

 1. mmmmm så gott. tack för tipset. Köpte en mixer i ullared som jag inte invigt ännu. får passa på idag. Ha en bra dag på jobbet idag!

  SvaraRadera
 2. Svar: Det blir nog 1,2 el 4:) Jag följer ju redan dig och trodde du följde mig med. du har nämligen skrivit det där till mig förut en gång:)

  /E

  SvaraRadera
 3. Vi fick en mixer i julklapp och den har "gått varm"! Det är så fantastiskt gått med smoothie! Och nyttigt! (Beroende på hur man tillagar den förstås...)

  SvaraRadera
 4. Mmmm, lät sååå gott :) Kanske måste införskaffa mej en blender så jag också kan göra smoothies och milkshakes och sånt där, i love it :)

  SvaraRadera
 5. Inte illa det där. Men måste det vara mjölk eller grädde i?
  Kramis.

  SvaraRadera