söndag 11 oktober 2009

Borta bästJag började läsa en ny bok igår. Den är skriven av Sara Kadefors och heter Borta bäst. Det är något särskilt med att börja läsa en alldeles ny bok. Den är både ny för mig och den är dessutom inte läst av någon annan tidigare. Just MITT exemplar är nästan helt oläst! Att slå upp en ny bok är som att öppna en ny chokladask, choklad som man aldrig tidigare har smakat på. Man vet inte hur den smakar och man vet inte om man kommer att gilla den eller inte. Borta bäst  "smakar" hittills väldigt gott. En bra inledning lockar mig till att läsa vidare.

8 kommentarer:

 1. sv; det är hon verkligen :) hon är det finaste jag har!

  SvaraRadera
 2. Tack, kul att du gillade det!

  SvaraRadera
 3. Åh, man skulle börja läsa nån bok nu när hösten drar sig på :)

  SvaraRadera
 4. Härligt när man fastnar för en bok.
  Nu har du många sköna stunder framför dig.
  Jag såg föresten "Mammas killar".
  Det värsta är väl att jag kommer fortsätta titta för att jag irriterar mig så fasligt på en del. Typ Issa. Hon var bara för mycket i mina ögon. PÅ alla sätt...
  Verkar som en typisk lycksökerska.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Hur kan den vara nöästan oläst..hihi

  Böcker är härligt! Ja du fest ska jag ha den 24 oktober..40 personer i vår lägenhet det blir grejer det..haha!

  Ha en fin måndag, kramen

  SvaraRadera
 6. Sv: Hmm, alltså B&J är sjukt goda men dock lite dyra... Testa att köpa dom mindre B&J, mycket billigare - i och för sig mindre glass - men på så sätt kan du ju smaka dig fram till din favorit! :)

  SvaraRadera
 7. Så spännande att få höra ett utlåtande när du är färdig med boken.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera