söndag 25 oktober 2009

DödergökFör att fördriva tiden den här regniga söndag, gav oss iväg till Allum. Maken skulle kolla efter en tjockare tröja, men fann ingen som han ville ha. Jag köpte mig en ny bok. Den heter Dödergök och är skriven av Katarina Wennstam. Den verkar vara bra, men jag måste först läsa ut Borta bäst. Att läsa två böcker parallellt är inget för mig.

Brukar du läsa flera romaner parallellt?

9 kommentarer:

 1. sv: Haha, okej :) Gillar OLW bättre. :D

  Vill inte läsa två böcker samtidigt, blir inte lika bra då. Vill koncentrera mig helt på en bok i taget, för att verkligen få känslan & inte kastas mellan två olika :)

  SvaraRadera
 2. Tack för grattiset!!

  Nää en bok i taget..fick en bra present igår jag kan gå till Bokia i ett års tid och låna en ny bok..KUL

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja, ska bli himla kul att få kolla :) Men det värsta är ju att jag bara längtar ännu mer då till att få flytta!

  SvaraRadera
 4. Svar: Tack så jätte mycket! Kul att du gillade den :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så härligt med en ny bok. Jag brukar också hålla mig till en bok i taget, annars blir det förvirrande :)

  SvaraRadera
 6. SVAR: Nej, jag var inte på bloggawards. främst för att jag inte ens blev bjuden.

  SvaraRadera
 7. @G I L R A E N: Jag trodde helsäkert på att du iallafall var bjuden. Du har väl en rätt stror blogg? Att jag inte blev bjuden kanske inte var så konstigt. Jag har endast 200-300 unika besökare per dag och sedan är jag ju så himla gammal! ;)

  SvaraRadera
 8. Den boken är riktigt bra, svår att släppa. Och jag håller mig med till en bok åt gången, annars blir det snurrigt :)

  SvaraRadera
 9. Japp, jag har alltid 2 böcker på gång.....funkar bra för mig!
  Kramen!

  SvaraRadera