torsdag 19 november 2009

Jul hos CultJag kikat på Cult Design´s hemsida. Jag blir kär i deras julkollektion. Så många fina saker!! Så synd att julen är så kort, men julfint vill man ju hemma ändå. Jag älskar ljusstakarna/lyktorna och glöggmuggarna. Kanske man borde skapa gruppen Vi som älskar Cult Design på Facebook?!

9 kommentarer:

 1. Så mycket fint jag ska kika in på deras sida tror jag kram Tingeling

  SvaraRadera
 2. Den sidan får jag minsann titta på ...blev förtjust i de olika ljus stakarna.
  Tack för tipset.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. hehe tack :D
  jag har längre hår än min syster och ler ofta med stängd mun haha :)

  SvaraRadera
 4. sv: jag trodde när jag först såg headern att det var någon bröllopsblogg med tips till bröloppet och sånt.. Men när jag tittade lite så verkade det inte alls bara vara om bröllop utan det verkar vara lite blandat, man ser ju på dina kategorier att det är väldigt blandat du skriver om..Men det var det intrycket jag fick av headern iaf , en bröllopsblogg! :D

  SvaraRadera
 5. Dom har mycket snyggt :)
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men nu kliar det i fingrarna och de söker sig ner mot pengarna...
  VILL HA!
  Kramen

  SvaraRadera
 7. Sv: ja, det tycker jag också, det var verkligen superkul! Gjorde min dag.

  Vilka mysiga julgrejer du hittat, älskar glöggmuggarna!

  SvaraRadera
 8. Cult har juh SÅ fina grejer!! skulle vilja ha allt;-)
  Ha en härlig helg!!

  SvaraRadera
 9. Köttfärsbiffar potatis och brunsås låter förfärligt gott - det skulle jag nog med kunna överleva på varje dag i resten av mitt liv=)

  SvaraRadera